ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

8ο Συνέδριο Χρυσής Αυγής: Αγώνας για Πατρίδα-Πίστη-Ελευθερία!


Με την Πατρίδα και τον Λαό μας να στενάζουν υπό το ασφυκτικό βάρος της μνημονιακής οικονομικής αφαίμαξης και του λαθροεποικισμού, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα φαντάζει και είναι η μοναδική απάντηση των Ελλήνων στους διεθνείς και εγχώριους Τυράννους που απειλούν ευθέως πια την ίδια την ύπαρξη του Μεγάλου μας Έθνους.
Το 8ο Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αποτελεί την απόδειξη πως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών έχοντας διαβεί μια σκληρή και ανελέητη περίοδο δολοφονιών και διώξεων, στέκεται στέρεο ως βράχος ακλόνητης Πίστεως και ασίγαστης Θελήσεως.
Το Κίνημα παραμένει το Οχυρό όλων των Ελλήνων ενάντια σ' εκείνους που απειλούν την Πατρίδα, την Πίστη και την Ελευθερία τους!
Το φθινόπωρο του 2013, μια πολιτική σκευωρία πρωτόγνωρη για τα ευρωπαϊκά δεδομένα έλαβε χώρα, ωθώντας τους πολιτικούς μας αντιπάλους σε δημόσιες δηλώσεις περί «διάλυσης της Χρυσής Αυγής». Η Χρυσή Αυγή όμως, όχι μόνο άντεξε στη συντριπτική και λυσσαλέα επίθεση του συνόλου του αντισυνταγματικού τόξου, αλλά εξήλθε αυτής περισσότερο δυνατή από ποτέ!
Η Σημαία μας κυματίζει διαρκώς και περήφανα σε κάθε γωνιά της Πατρίδος, το Κίνημά μας εξακολουθεί να προκαλεί τρόμο στους εχθρούς του Έθνους και ο Αρχηγός μας οδηγεί με βήμα αποφασιστικό στο δρόμο της Νίκης!
Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι έστησαν την σκευωρία του Σεπτεμβρίου του 2013. 
Γνωρίζουμε ακόμη καλύτερα την σκοπιμότητα πίσω από τις έκνομες ενέργειές τους. Θυμόμαστε με απερίγραπτη οργή την εικόνα του σιδηροδέσμιου Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας, όπως βεβαίως και τις ηρωικές μορφές των ηρωικών Συντρόφων μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, που δολοφονήθηκαν από το παρακράτος της κόκκινης αντίδρασης.
Τίποτε δεν μας λύγισε στο παρελθόν, ούτε μπορεί οτιδήποτε να μας λυγίσει στο Παρόν και στο Μέλλον. Και δεν μπορεί τίποτε να μας λυγίσει διότι η Πίστη μας είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά!
Μας είπανε φασίστες, αλήτες, ρατσιστές, όμως είτε το θέλουν είτε όχι, Είμαστε το Αύριο κι εκείνοι είναι το Χθες!
Σαφώς και δεν έχουμε δικαίωμα να λησμονήσουμε το τμήμα εκείνο του Λαού μας, το οποίο εν μέσω αδιανόητης πολιτικής τρομοκρατίας και απειλών, διατράνωσε την Πίστη του στον Αρχηγό και στο Κίνημά μας. Τουλάχιστον τρεις εκλογικές διαδικασίες διεξήχθησαν με παρανόμως προφυλακισμένους τον Αρχηγό και μια σειρά εκλεκτών Συναγωνιστών μας. Δίχως ούτε μισό ευρώ κρατικής χρηματοδότησης από ένα αντεθνικό Κράτος, με αποκλεισμένη τη φωνή μας από τα «δημοκρατικά» τάχα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Κι όμως! Όταν κόμματα και κομματάρχες κατέρρεαν με πάταγο γύρω μας, η Χρυσή Αυγή παρέμενε Κάστρο άπαρτο κι ο Αρχηγός μας ήταν η εγγύηση της αταλάντευτης πορείας του προς την Τελική Νίκη.
Στα τέσσερα σχεδόν έτη κοινοβουλευτικής παρουσίας του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών καταδείξαμε στο Λαό μας τη συμπαιγνία όλων των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου. Αποκαλύψαμε τον αντεθνικό τους ρόλο και το μέγεθος της εξάρτησής τους από την εγχώρια πλουτοκρατία και το διεθνές κερδοσκοπικό κεφάλαιο. Αποδείξαμε πως δεν είναι παρά μαριονέτες των ξένων επικυρίαρχων που επιβουλεύονται την Ελληνική μας Πατρίδα. Το τίμημα αυτών των πράξεων το γνωρίζει πια κι ο τελευταίος Έλληνας στο πλέον απομακρυσμένο μέρος της οικουμένης.

Παρά τα εμπόδια, εμπνεύσαμε στους σκληρά δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας, στην ελληνική ομογένεια και δη στην Ελληνική μας Νεολαία το ιδανικό του ακατάπαυστου Αγώνα για την Πατρίδα, για την Πίστη και την Ελευθερία! Έχουμε σπείρει τον σπόρο τον καλό, έχουμε αφυπνίσει τον άλλοτε κοιμώμενο Ελληνισμό μας ή για την ακρίβεια έχουμε πυρπολήσει χιλιάδες ελληνικές καρδιές, οι οποίες σύντομα θα γίνουν εκατομμύρια.
Στις προκλήσεις των καιρών που έρχονται, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα αναδειχθεί πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Θα αναδειχθεί πρωταγωνιστής διότι το υγιέστερο κομμάτι του Λαού μας, η Ελληνική Νεολαία, στέκει απαρέγκλιτα στο πλευρό μας. Απέναντι στον οχετό λάσπης ενός διεφθαρμένου Καθεστώτος που γκρεμίζεται, τα λόγια του Αρχηγού ηχούν ως εγερτήριο σάλπισμα για τη Νεολαία: 
«Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω»!
Εμπρός λοιπόν Συναγωνιστές, μακριά από φιλελεύθερους και μαρξιστές, από πολιτικάντηδες και καιροσκόπους, για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα που μας ανήκει!
Ευάγγελος Καρακώστας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ