ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ ΟΗΕ: ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΟΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ!

lathrometanasteush

Την ετήσια έκθεσή του δημοσιοποίησε ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα,

Zeid Ra΄ad al Hussein (άρα μουσουλμάνος…), στην οποία κατηγορεί την «προσφυγική» πολιτική των χωρών που βρίσκονται πάνω από την Ελλάδα στο χάρτη και εξαίρει την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» των συριζοψεκασμένων, καθώς και τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές», αλλά και τα κορόιδα που έχουν παρασυρθεί από το τεχνητό… «κύμα αλληλεγγύης»:

«Στο μεταξύ, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δραματική. Οι μετανάστες αδυνατούν να εγκαταλείψουν τη χώρα εξαιτίας των περιορισμών των συνόρων που έχουν επιβληθεί από την Αυστρία, τη Σλοβενία, την Κροατία, την Σερβία και την ΠΓΔΜ. 

Αυτή η θλιβερή προσέγγιση, από κοινού με άλλα μέτρα που έχουν ληφθεί από χώρες όπως η Τσεχία, η Ουγγαρία, η Σλοβακία και η Πολωνία, δημιουργούν μεγάλη αναστάτωση για μεγάλους αριθμούς ανθρώπων και επιδεινώνουν την πίεση στην Ελλάδα, μια χώρα που βρίσκεται ήδη σε ανάγκη για βοήθεια. 

Η Ελλάδα έχει αγωνιστεί επί μήνες να διατηρήσει ανθρώπινες συνθήκες για την υποδοχή απεγνωσμένων ανθρώπων, οι οποίοι καταφθάνουν από τη θάλασσα. Αποτίω φόρο τιμής στους αξιέπαινους εθελοντές και ακτιβιστές, που προσπαθούν να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους».

Τι σημαίνουν όλα τούτα; 

Προφανώς, ότι οι ιθύνοντες της Νέα Τάξη είναι πολύ ευχαριστημένοι, γι’ α
υτό και θα μας στείλουν κι άλλα «προσφυγάκια»! 

-Σας υπενθυμίζουμε δε –για πολλοστή φορά- τα όσα είπε προ ημερών ανώνυμος Ευρωπαίος αξιωματούχος προς την Wall Street Journal, διότι επαληθεύονται συνεχώς: 

«Η Ελλάδα δεν θα ήταν το χειρότερο μέρος για να εκδηλωθεί μια ανθρωπιστική κρίση για μερικούς μήνες. Οι Έλληνες είναι πολύ πιο φιλικοί προς τους πρόσφυγες συγκριτικά με άλλους λαούς των Βαλκανίων ή της ανατολικής Ευρώπης».

Αθανάσιος Βασιλόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ