ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ» ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ»

IDOMENI, GREECE - MARCH 6: Refugees wash a new born baby as they stay in tents that they set up in the Idomeni town in Greece, near the Macedonian border on March 6, 2016.  (Photo by Iker Pastor/Anadolu Agency/Getty Images)

Την θυμάστε τη φωτογραφία του «νεογέννητου» της Ειδομένης, όπου μια γυναίκα με μαντίλα το έπλενε μ’ ένα μπουκάλι νερό μέσα στις λάσπες, που «συγκλόνισε τον κόσμο»; 

Ε, λοιπόν, σας δουλέψανε! Δεν ήταν νεογέννητο, αλλά γεννήθηκε προ μηνός περίπου στην Σάμο.

Επρόκειτο βεβαίως για μια ακόμα «αμερικανιά», για να νιώσουν ακόμα μεγαλύτερες ενοχές οι εφησυχασμένοι Έλληνες αστοί «για το δράμα των προσφύγων» και να συνδράμουν το… «κύμα της αλληλεγγύης».

Τώρα που ο στόχος επιτεύχθηκε, αποκάλυψε την αλήθεια στην ισπανική εφημερίδα El Espanol ο Ισπανός φωτογράφος Iker Pastor, που είχε βγάλει και διοχετεύσει τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, δικαιολογούμενος για την αμερικανιά περί νεογέννητου, ότι μετά τη φωτογραφία «έχασε» τους… ευτυχείς γονείς και τους ξαναβρήκε την επομένη, όπου του είπαν την πραγματική ιστορία τους..

ΒΙΝΤΕΟ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»

Νέα εικόνα (1)
Καθημερινά στα δελτία ειδήσεων –και όχι μόνον απ’ αυτά, αλλά κι από άλλες εκπομπές- των καναλιών της κόκκινης χούντας των ΜΜΕ, παρακολουθούμε άπειρες σκηνές από το «δράμα» των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, με σκοπό να νιώσουν ένοχοι οι Έλληνες και να καβαλήσουν το «κύμα της αλληλεγγύης», που έχουν στήσει οι αχυράνθρωποι του Σόρος και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ποια είναι η πραγματικότης; 

Ότι όλα αυτά που μας δείχνουν είναι σκηνοθετημένα από τους ίδιους, με κομπάρσους τα «προσφυγάκια» που έχουν… ταλέντο στην ηθοποιία! 

Και ιδού η απόδειξη στο βίντεο που ακολουθεί:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ