ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΒΡΕ ΟΥΣΤ…! Χριστουγεννιάτικο δώρο σε συνταξιούχους βουλευτές – Έως και 100.000 σε… αναδρομικά

Δείτε τι νομοσχέδιο ψήφισε η κυβέρνηση υπέρ των βουλευτών…

Αυτή είναι τελικά η πρώτη φορά αριστερά;


Για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση αθετεί προεκλογικές της υποσχέσεις και ψηφίζει νομοσχέδια που θα γεμίσουν με ευρώ τους λογαριασμούς των βουλευτών.

Πιο αναλυτικά πρόκειται για τη διάταξη που θα δώσει αναδρομική αύξηση έως και 100.000ευρώ σε συνταξιούχους βουλευτές. 

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο οι συντάξεις των βουλευτών θα αυξηθούν αναδρομικάγια τα προηγούμενα 7 χρόνια δηλαδή από το 2008 αλλά θα προστεθούν και αυξήσεις ακoλουθώντας τον τότε νόμο 3691/08 για τους δικαστικούς λειτουργούς καθώς οι μεταξύ των μισθοί υπολογίζονται πάντα σε σχέση με των βουλευτών.

Η απόφαση μάλιστα δεν πρόκειται να καθυστερήσει καθόλου αφού βρήκαν και τον ανάλογο τρόπο ώστε να γίνει άμεσα εκτελεστή χωρίς να μπορεί να αναιρεθεί μα κανέναν τρόπο ή να καθυστερήσει για γραφειοκρατικούς λόγους.

Το 2016 θα πετάξει τους Έλληνες από τα σπίτια τους, θα τους αδειάσει εντελώς τις τσέπες αλλά σε κάποιουςάλλους θα χαρίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ…

Αυτή είναι τελικά η πρώτη φορά αριστερά;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ