ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (NORDFRONT): ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!




Επιστολές διαμαρτυρίας για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και την φυλάκιση του Αρχηγού και βουλευτών της, επέδωσαν Σκανδιναβοί εθνικιστές του Nordfront στις ελληνικές πρεσβείες της Σουηδίας, της Νορβηγίας, της Δανίας και της Φινλανδίας.

Ιδού και το μήνυμα συμπαραστάσεως που μας απέστειλαν:

We demand the release of Nikolaos Michaloliakos!


Finland.


Norge.


Danmark.


Επιστολές διαμαρτυρίας για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και την φυλάκιση του Αρχηγού και βουλευτών της, επέδωσαν Σκανδιναβοί εθνικιστές του Nordfront στις ελληνικές πρεσβείες της Σουηδίας, της Νορβηγίας, της Δανίας και της Φινλανδίας.

Ιδού και το μήνυμα συμπαραστάσεως που μας απέστειλαν:
We demand the release of Nikolaos Michaloliakos!


The Nordic resistance movement are following the situation in Greece with most interest, and that we 2013-10-04 handed over letters to the Greek embassies in Sweden, Norway, Denmark and Finland!
Keep fighting Greece!

Η επιστολή διαμαρτυρίας των Σκανδιναβών συναγωνιστών έχει ως εξής:

Προς τον ελληνικό λαό και τους Έλληνες πρεσβευτές σε Στοκχόλμη, Όσλο, Ελσίνκι και Κοπεγχάγη:

Από το πρωί του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου η Ελληνική κυβέρνηση προχώρησε στις συλλήψεις ηγετικών στελεχών του πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή με την κατηγορία ότι ανήκουν σε μια «εγκληματική οργάνωση».

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα δημοφιλές και αντίθετο στο ισχύον καθεστώς στην Ελλάδα κόμμα, που είναι πληρεξούσιο πλουτοκρατών σιωνιστών. Ένα καθεστώς το οποίο έκανε μια πρωτοφανή και επικίνδυνη ενέργεια, προσπαθεί να θεσπίσει μια δικτατορία μ’ ένα δημοκρατικό προσωπείο.

Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε συνάντηση με ισχυρούς Σιωνιστές στη Νέα Υόρκη, δημόσια ορκίστηκε για την εξάλειψη της Χρυσής Αυγής είναι άκρως ενδεικτικό των παραπάνω.

Σε αυτό το χρονικό σημείο, ορισμένα από τα μέλη του Κινήματος που συνελήφθησαν έχουν αφεθεί ελεύθεροι εν αναμονή της δίκης που έρχεται. Αλλά το πιο σημαντικό, ο αρχηγός Νικόλαος Μιχαλολιάκος, εξακολουθεί να κρατείται ως πολιτικός κρατούμενος.

Η σύλληψη και φυλάκιση των εκλεγμένων μελών του κοινοβουλίου και του αρχηγού της Χρυσής Αυγής είναι μια αποτρόπαια πράξη από ένα δικτατορικό καθεστώς και αποτελεί μια τρομερή απειλή για την ελευθερία του ελληνικού λαού.

Εμείς, το Σκανδιναβικό Κίνημα Αντίστασης, απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του Νικόλαου Μιχαλολιάκου, καθώς και όλων των άλλων πολιτικών κρατούμενων της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα που αντιπροσωπεύει πραγματικά τα συμφέροντα του ελληνικού έθνους και του λαού.

Αν οι πολιτικοί κρατούμενοι δεν απελευθερωθούν αμέσως, θα πρέπει να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι το κυβερνών καθεστώς και οι πρόθυμοι βοηθοί του εντός του δικαστικού σώματος, αποτελούν την πραγματική εγκληματική και προδοτική οργάνωση στην Ελλάδα.

Το μήνυμά μας προς την κυβέρνηση, τους βοηθούς της μέσα στον κρατικό μηχανισμό και τα μέσα ενημέρωσης που υπερασπίζονται τις εγκληματικές ενέργειες του καθεστώτος είναι:

Η δίωξη του Νικολάου Μιχαλολιάκου και των άλλων, μπορεί σήμερα να φαίνεται επωφελής για σας. Το σιωνιστικό καθεστώς, ενδέχεται να εμφανιστεί παντοδύναμο, αλλά οι καιροί αλλάζουν και μια νέα εθνική επαναστατική δύναμη αυξάνεται στην Ευρώπη.

Η πολιτική αλλαγή πρέπει και θα έρθει στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Μια μέρα, μια νέα δύναμη θα κυβερνά την Ευρώπη και δεν θα ξεχάσει ποτέ τα παραπτώματα όλων όσων συμμετείχαν στη δίωξη της Χρυσής Αυγής.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ 
ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ