ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ» ΚΟΜΜΑΤΟΣ-ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ




Γράφει ο Αντίοχος

Οι απηνείς διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, βάζουν κάποιους παράγοντες του συστήματος στον πειρασμό να δημιουργήσουν γρήγορα ένα «εναλλακτικό» κόμμα (μαϊμού), το οποίο θα παρουσιάζεται ως «ακροδεξιό» και θα διαφημίζεται νυχθημερόν από τα ΜΜΕ της πλουτοκρατίας, με σκοπό να απορροφήσει τίμιους πατριώτες ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και να τους επαναφέρει –την κατάλληλη στιγμή- στις αγκάλες του συστήματος. Μάλιστα, έχουν πέσει και τα πρώτα ονόματα όσων θα μπορούσαν (θεωρητικά…) να αναλάβουν μια τέτοια πρωτοβουλία για λογαριασμό του κατεστημένου και των διεθνών τοκογλύφων.


Το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι μια… παλιά ιστορία. Πρόκειται για τον Γ. Καρατζαφέρη, τον οποίο τις τελευταίες ημέρες έχουν «ξεθάψει» τα κανάλια. 

Ωστόσο, όπως εύστοχα παρατηρεί και το καθεστωτικό «Βήμα»: «Ο Γ. Καρατζαφέρης κινείται όλο και πιο έντονα , όπως και ο Κ. Πλεύρης, που όμως δεν κρίνονται από πολλούς ως πρόσωπα που μπορούν να εκφράσουν τους αντιμνημονιακούς δεξιούς». 

Επίσης, έντονα ακούγεται το όνομα του πρώην Α/ΓΕΣ στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου, τον οποίο κάποιοι παρουσιάζουν ως τον «Έλληνα Ζούκωφ». 

Ωστόσο, ο στρατηγός δε φαίνεται να αποδέχεται να παίξει το ρόλο της μαριονέττας, ως αρχηγός ενός στημένου κόμματος με ημερομηνία λήξεως. Βέβαια, κάποιοι λένε πως οι φιλοδοξίες του είναι τόσο μεγάλες, που δεν περιορίζονται στην αρχηγία ενός μικρού κόμματος, και μάλιστα «μαϊμού»…

Επίσης, υπάρχει φόβος ότι αν το σύστημα φτιάξει νέο «ακροδεξιό» κόμμα και το διαφημίζει συστηματικά από τα ΜΜΕ, όχι μόνο δεν πρόκειται να πάρει αυτό τίποτα από την Χρυσή Αυγή, αλλά αντίθετα μπορεί να «εισπράξει» από το ημιθανές (αλλά χρήσιμο!) κόμμα Καμμένου κι απ’ την ΝΔ, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο το πολιτικό σκηνικό.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, οι Έλληνες πατριώτες δεν είναι ηλίθιοι και αμέσως θα καταλάβουν, ότι οποιοδήποτε «ακροδεξιό» κόμμα φτιαχτεί από δω και πέρα, θα είναι δημιούργημα του συστήματος και των διεθνών προστατών του. Και θα το αντιμετωπίσουν αναλόγως…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ