ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ, ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

 
 
Σε όλη την διάρκεια της Μεταπολίτευσης οι δύο "μεγάλοι" του δικομματισμού είχαν μάθει να δίνουν μια "παράσταση" αντιπαλότητας και αυτή τους έδινε το μονοπώλιο της εξουσίας. 
 
Είχαν πιάσει τα δύο "ψευδοάκρα" του πολιτικού σκηνικού και παρίσταναν τους "μονομάχους" ...Με τη σειρά στην εξουσία ...Μία ο ένας, μία ο άλλος ...Μία θα ήταν ο "καλός" και μία ο "κακός". 
 
Στην Κυβέρνηση θα έκαναν ό,τι τους βόλευε εις βάρος του λαού και της πατρίδας και στην αντιπολίτευση θα γίνονταν οι "ατρόμητοι" υπερασπιστές του λαού ...Τριάντα και χρόνια μας "δούλευαν" με αυτόν τον τρόπο.  
 
Οι λαοί με πολύ απλό τρόπο περιορίζονται ανάμεσα σε αυτές τις δύο επιλογές και εγκλωβίζονται σε αυτό που γνωρίζουμε όλοι οι Ευρωπαίοι και είναι ο "δικομματισμός". Ο δικομματισμός της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας ή της Ιταλίας. Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη τον ίδιο πολιτικό σχεδιασμό έχουν. 
 
Όταν δεν κυβερνάει ο "δεξιός" ηθοποιός, θα κυβερνάει ο "σοσιαλιστής" συνάδερφός του. Τα δύο κυρίαρχα κόμματα εναλλάσσονται στην εξουσία και όλοι είναι ευχαριστημένοι ...Όλοι εκ περιτροπής νικητές και χαμένοι. 
 
Αλληλοδιαδέχονται ο ένας τον άλλον και κανείς Ευρωπαίος δεν αντιδρά στους κηδεμόνες των εξουσιαστών, που είναι οι Αμερικανοί. Παγιδεύονται όπως τα πρόβατα ανάμεσα σε τσοπάνους και σκυλιά, που εναλλάσσονται στους ρόλους τους.
 
...Οι ίδιοι άνθρωποι να "μεταμορφώνονται" ανάλογα με τη θέση που κατέχουν στην Βουλή ...Αδίστακτοι, ανελέητοι, κλέφτες και απρόσιτοι στον λαό όταν κυβερνούν και "ανθρώπινοι" στο όριο του λαϊκισμού και της δημαγωγίας όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση. 
 
Ό,τι κάνουν, όταν κυβερνούν, είναι αυτό το οποίο καταγγέλλουν όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση. Το "σωστό" πάντα το εκφράζει η αντιπολίτευση και η κυβέρνηση κάνει πάντα το λάθος ...Το απόλυτο "καπέλωμα" της κοινωνίας ...Μιλάμε για "δούλεμα" κανονικό καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Ό,τι και να γινόταν, αυτός, ο οποίος θα ασκούσε την εξουσία, θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των ξένων αφεντικών και όχι του λαού που τον ψήφισε.
 
Κανένας δεν μπορούσε να "καταγγείλει" την αθλιότητα και την προδοσία τού δικομματισμού καλύτερα από τον ίδιο τον δικομματισμό. Γιατί; Γιατί γνώριζαν τα πάντα από πρώτο "χέρι". Γι' αυτούς ήταν απλά θέμα "βάρδιας" το ποιος από τους δύο θα εγκληματούσε. Αν ήταν η "σειρά" του ΠΑΣΟΚ, αυτό θα έκανε το "λάθος" και αν ήταν η σειρά της ΝΔ, αυτή θα έκανε το "σωστό". Κανένας δεν μπορούσε να περιγράψει καλύτερα τις αθλιότητες, από αυτούς που τις πραγματοποιούσαν. "Πυροβολούσε" ο ένας τον άλλον και ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν εχθροί μεταξύ τους, ενώ αυτοί ήταν φίλοι και συνέταιροι.

Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ντέντεκτιβ, για να καταλάβει "ποιοι" και από πού προέρχονται αυτοί που μας κατέστρεψαν. Όλους αυτούς τους ενώνει μια πολιτισμική "επιλογή" ξένη και απόλυτα εχθρική προς την Ελλάδα ...Τους ενώνει η "αμερικανική" επιλογή των Κολεγίων ...Κολεγιόπαιδες είναι τόσο αυτοί που μας έβαλαν στην κόλαση του Μνημονίου όσο κι αυτοί, οι οποίοι μετά το "τέλος" της προδοσίας τους δεν τους τιμώρησαν ...Κολεγιόπαιδες είναι οι Πρωθυπουργοί του Μνημονίου ...Ο Γιωργάκης, ο Παπαδήμος, αλλά και ο γερμανοτραφής Πικραμένος ...Κολεγιόπαις είναι ο Υπουργός Οικονομικών, ο οποίος υπέγραψε το Μνημόνιο, ο Παπακωνσταντίνου.

Ποιοι μας υποσχέθηκαν ότι θα τους τιμωρήσουν και μας "έκλεψαν" την ψήφο μας; ...Το κόμμα του Κολεγιόπαιδα Σαμαρά ...Του Σαμαρά, ο οποίος ήταν συγκάτοικος του Γιωργάκη στο Κολέγιο. Το κόμμα του Κολεγιόπαιδα Μητσοτάκη, που σθεναρά υποστήριζε το Μνημόνιο ακόμα κι όταν η ΝΔ παρίστανε την αντιμνημονιακή δύναμη ...Το κόμμα, το οποίο σήμερα καταστέλλει κάθε αντίδραση του λαού απέναντι στους ιμπεριαλιστές υπό τις εντολές του Κολεγιόπαιδα Δένδια ...Το κόμμα, το οποίο, για την εξυπηρέτηση του Μνημονίου, "δανείστηκε" τον Στουρνάρα από τους "απέναντι" ...Το κόμμα των "αντιπάλων", που καθημερινά αποδεικνύεται πως είναι "αδερφοί" ...Πραγματικοί "αδερφοί", εφόσον οι πάντες κινούνται μέσα σε μυστικές και άλλες "αδελφότητες".

Αυτό γινόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Το πρόβλημα, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, βρίσκεται όταν δεν υπάρχει ανάπτυξη, για να ελέγχεται ο κόσμος ...Όταν δεν υπάρχουν κρατικές θέσεις, για να τις μοιράζει το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να μας οδηγεί στα χέρια των τοκογλύφων ...Όταν δεν υπάρχουν υποσχέσεις για νέα βολέματα, που οδηγούν σε νέα δάνεια ...
 
Όταν το "κοπάδι" δεν μπορεί να επιβιώσει με τον τρόπο που έμαθε να ζει και αρχίζει και τείνει προς τη διάλυση. Τότε χρειάζεται η "άμυνα" και αυτή η άμυνα γίνεται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ