ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ""ΚΡΕΒΒΑΤΙ""ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ

Ο απόλυτος έλεγχος 
του ελληνικού πολιτικού σκηνικού 
από την  Νέα Τάξη.

 
 
Οι Αμερικανοί στο μεταπολεμικό τους σχεδιασμό έλεγχαν απόλυτα τα "συστημικά" κόμματα της "Δεξιάς" και του "σοσιαλισμού", ενώ το ΚΚΕ το είχαν παραδώσει στον έλεγχο της Μόσχας. 
Σε ένα απολύτως "στημένο" παγκόσμιο ψυχροπολεμικό περιβάλλον οι κυρίαρχοι Αμερικανοί παντού έκαναν το ίδιο. Χρησιμοποιούσαν τα τοπικά κομμουνιστικά κόμματα και έπαιζαν ένα "παιχνίδι" τρόμου με τους Μοσχοβίτες "υπαλλήλους" τους. Μέρος αυτού του παιχνιδιού για την ελληνική "γωνιά" ήταν και το "ελληνικό" ΚΚΕ.

Η Μόσχα —με την άδεια των Αμερικανών— χρηματοδοτούσε το ΚΚΕ και η ίδια ήταν αυτή, η οποία αποφάσιζε για την "ελληνική" ηγεσία του. Οι πάντες στο κόμμα ήταν υποταγμένοι στη Μόσχα και η Μόσχα ήταν υποταγμένη στις ΗΠΑ. 
Το "παιχνίδι" βρισκόταν υπό τον έλεγχο των Αμερικανών, αλλά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην "παράσταση" τον είχαν πάρει οι Σοβιετικοί. Γι' αυτόν τον λόγο και η απολύτως αγράμματη ηγεσία του ήταν υποχρεωτικά "ρωσομαθής". 
Ακόμα και η "τιτανοτεράστια" και περίπου αναλφάβητη Αλέκα γνωρίζει ρωσικά ...Δεν μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου καλό υπάλληλο και να μην μπορείς να συνεννοηθείς με τα αφεντικά.
 
Με την εκλογή Κουτσούμπα στην ηγεσία του ΚΚΕ αυτή η κατάσταση, όπως φαίνεται, αλλάζει ...Δεν έχει λόγο να υφίσταται και άρα αλλάζει. 
Οι "υπεργολάβοι" της Μόσχας "πέθαναν" και έπρεπε η νέα ηγεσία του κόμματος να προκύπτει μέσω άλλων διαδικασιών και μακριά από τη ρωσοτραφή "καμαρίλα" των "δεινοσαύρων". 
Οι Νεοταξίτες έπρεπε να αλλάξουν τη "σελίδα" στο "μαγαζί" του Περισσού. Έδωσαν εντολή στους "δεινόσαυρους" να παραχωρήσουν την εξουσία σε δικό τους άνθρωπο ...και αυτό έκαναν. Οι "δεινόσαυροι" ποτέ δεν είναι απείθαρχοι, ειδικά σε κάποιους, οι οποίοι τους απειλούν με "παγετώνες" εκβιασμών και βέβαια φτώχειας. Εύκολη υπόθεση ήταν η ομαλή διαδοχή τους, εφόσον οι Αμερικανοί διέθεταν την ασφαλέστερη "δεξαμενή" στελεχών της ελληνικής Μεταπολίτευσης.

Δεν υπήρχε δηλαδή για τους Αμερικανούς κανένα ρίσκο στην επιλογή της "ανανέωσης", γιατί υπήρχε το δυναμικό, το οποίο ποτέ δεν θα τους εξέθετε. Έχοντας κατασκευάσει οι ίδιοι τη "μήτρα" του Πολυτεχνείου, μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσουν κάποιο από τα "γεννήματά" του. Ένα τέτοιο "γέννημα" του Πολυτεχνείου είναι και ο Κουτσούμπας. Δικό τους δημιούργημα, εφόσον με τη δική τους άδεια "γεννήθηκε" δίπλα στη Δαμανάκη. 
Με την ανάληψη της εξουσίας του ΚΚΕ από τον Κουτσούμπα ολοκληρώνεται η πλήρης και ολοκληρωτική κατάκτηση της εξουσίας από τη γενιά του Πολυτεχνείου. Ποτέ στην ιστορία του ελληνικού Έθνους μια γενιά δεν έπιασε με αυτόν τον απόλυτο τρόπο όλα τα "πόστα" της πολιτικής εξουσίας. Με εξαιρέσεις, οι οποίες απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα, έπιασαν στην κυριολεξία τα πάντα.

  Ολοι τους βρήκαν τους συμπαραστάτες τους. Όλοι οι άνθρωποι της CIA DIA NIA MIA...Της CIA, η οποία έκανε το κάστινγκ στο Πολυτεχνείο. Ευτυχώς, θα έλεγε κάποιος, έχουμε και τη "Χρυσή Αυγή", η οποία τους πολεμάει όλους αυτούς ...Τη "Χρυσή Αυγή", η οποία "καταγγέλλει" τα ψεύδη του Πολυτεχνείου ...Τη "Χρυσή Αυγή", η οποία πολεμάει την "αμαρτωλή" γενιά του Πολυτεχνείου. "Ευτυχώς", λέμε κι εμείς.

Όπως φαίνεται η γενιά του Πολυτεχνείου δεν θα παραδώσει τα "όπλα" πριν ολοκληρώσει το έργο της. Η γενιά, η οποία μας κατέστρεψε και μας οδήγησε στο ΔΝΤ, εμφανίζεται πιο συμπαγής από ποτέ, προκειμένου να δώσει τη μάχη της ...Τη μάχη της γενιάς της, όπως την προσδιόρισε ο Βενιζέλος ...
Η γενιά, η οποία τα "έφαγε" όλα και αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της. Η γενιά, η οποία υποθήκευσε τα πάντα και τώρα αλυσοδένει την πατρίδα και τις μελλοντικές γενιές, για να μην πάψει να απολαμβάνει τα προνόμιά της, είναι έτοιμη και για άλλη μία "νίκη".

Τώρα μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης ποιοι αποφάσισαν να ορίσουν ως διάδοχο της Παπαρήγα τον "ήρωα" Γαρδούμπα ...συγνώμη, Κουτσούμπα. Καταλαβαίνει τι συμβαίνει και σε ποια χέρια είναι παραδομένη η χώρα μας. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ποιοι με ποιους όρους και υπό τις εντολές ποιων κυβερνάνε. Σε μια χώρα, η οποία κυβερνιέται από τους δωσίλογους των Αμερικανικών Κολεγίων, οι ιμπεριαλιστές κατόρθωσαν και "διόρισαν" και τους αντιπάλους τους. 
Σε μια χώρα, όπου οι Γιωργάκηδες,  και οι Αντωνάκηδες "σαρώνουν" τα πάντα και παραδίδουν τα πάντα στους τοκογλύφους, οι Αμερικανοί αποφάσισαν να τους διευκολύνουν, παρέχοντάς τους και τους "αντιπάλους" τους.

Απλά πράγματα. Ο αρχηγός του ΚΚΕ —και "σημαιοφόρος" του αντιμνημονιακού Μετώπου— είναι "συνοδοιπόρος" του φιλομνημονιακού και φανατικού των ιδιωτικοποιήσεων συμβούλου τού Σαμαρά Χρύσανθου Λαζαρίδη. Στην Ελλάδα, η οποία τελεί υπό τον εκβιασμό των Ευρωπαίων, αρχηγός του "επαναστατικού" ΚΚΕ είναι ένας "συνοδοιπόρος" της αρχιεκβιάστριας Δαμανάκη. 
Στην Ελλάδα, η οποία ψάχνει να βρει πώς έγιναν τα swaps, που μας οδήγησαν στην καταστροφή, πολέμιος του Μνημονίου είναι "συνοδοιπόρος" του Χριστοδουλάκη που τα έκανε. Στην Ελλάδα, η οποία έχει μπει στο "κρεβάτι" του Προκρούστη, προκειμένου οι δανειστές να την απειλούν με διάλυση μέσω του Σχεδίου Καλλικράτη, ο αρχηγός του "πατριωτικού" ΚΚΕ είναι "συνοδοιπόρος" του πιο φανατικού υποστηρικτή του "Καλλικράτη", ο οποίος είναι ο προσφάτως "δεξιός" Τατούλης.

...Γνωστοί και φίλοι είναι όλοι ...Προδότες και "πατριώτες" ...Μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί ...Δεξιοί κι Αριστεροί ...Κολεγιόπαιδες και Κουτβήδες ...Καπιταλιστές και κομμουνιστές... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ