ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Στόχος τους ο αποπροσανατολισμός - Πρώτο θέμα τα καρναβάλια με “φωτογραφίες ντοκουμέντα”από το διαδίκτυο ! και οι πλειστηριασμοί πουθενά! «Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει»!


Η επιλογή του καθεστώτος να βγάλει δύο μήνες μετά υλικό που δείχνει καρναβάλια και γυμναστική, μόνο ως ύποπτη μπορεί να χαρακτηριστεί. Πέραν του γεγονότος ότι υπάρχει ένα παράνομο δίκτυο διοχέτευσης ανακριτικού υλικού στα κανάλια, προκαλεί ερωτήματα ο χρόνος που επιλέχθηκε για αυτές τις διαρροές. Το υλικό φυσικά δεν ήταν προς χρήση ποινικά, αφού θα γέλαγε ακόμα και η Θέμιδα με τα καραγκιοζιλίκια που λένε τα κανάλια, οπότε επιλέχθηκε η επικοινωνιακή χρήση του στον συγκεκριμένο χρόνο.

Σε έναν χρόνο που μόλις πέρασε ο κατοχικός προϋπολογισμός που αποδίδεται κατά 64% στους διεθνείς τοκογλύφους και «προβλέπει» νέα επώδυνα μέτρα εναντίον των Ελλήνων. Σε έναν χρόνο που πρόκειται να έρθει προς συζήτηση ο νέος φόρος ακινήτων και η πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών. Σε έναν χρόνο που η κυβέρνηση δεν θα άντεχε χωρίς τον απαραίτητο αποπροσανατολισμό που της προσφέρουν αφειδώς τα αργυρώνητα ΜΜΕ, ως ευχαριστίες ίσως για τις «τσάμπα» άδειες ή τις συμβάσεις που δίδονται στους ιδιοκτήτες τους.
Την ύπαρξη του προαναφερθέντος παράνομου κυκλώματος, θα την ερευνήσει στο μέλλον η πραγματικά ανεξάρτητη δικαιοσύνη, που δεν θα διαπλέκεται με τους καναλάρχες, την κυβέρνηση και τους εργολάβους. Όμως ο χρόνος του αποπροσανατολισμού είναι εξαιρετικής σημασίας, αφού η κυβέρνηση επιχειρεί να επιτύχει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, χτυπώντας την μοναδική φωνή ενάντια στο ξεπούλημα της Πατρίδος και της φτωχοποίησης του Λαού, την Χρυσή Αυγή, και παράλληλα αποκρύπτοντας από τους Έλληνες τα φλέγοντα ζητήματα που τον αφορούν άμεσα.
Ο Λαός, όμως, πλέον δεν μασά «κουτόχορτο». Έχει αντιληφθεί το επικοινωνιακό παίγνιο που παίζεται στις πλάτες του και βοά εναντίον της αντεθνικής συμμορίας που καταλύει το Σύνταγμα και τους νόμους, εγκαθιδρύοντας μία επί της ουσίας χούντα εναντίον του. Όλο και περισσότεροι Έλληνες πλέον κραυγάζουν: 

«Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ