ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ «ΦΑΣΙΣΜΟΣ» ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»



Συστηματικά εδώ και δεκαετίες, προωθούνται κυβερνήσεις και πολιτικοί οι οποίοι με τη σειρά τους προωθούν εντελώς ανθελληνικές ακόμη και προδοτικές πολιτικές. Ψεύδονται και τάζουν εντελώς διαφορετικά πράγματα από εκείνα που κάνουν όταν αναλάβουν.

Ποιός δεν θυμάται υποσχέσεις του είδους «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» ή «100.000 θέσεις εργασίας» ή ακόμη «με το Ευρώ διασφαλίζουμε την οικονομία μας» ή τόσες άλλες υποσχέσεις για ισονομία, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια «τιμημένα γηρατειά» για ανάπτυξη του εμπορίου και διασφάλιση της κοινωνικής υγείας. 

Μας τα υποσχέθηκαν με σοσιαλιστικό τρόπο, μας τα υποσχέθηκαν με κεντρο-φιλελεύθερο τρόπο. Και η αριστερή άποψη διατράνωνε ότι είναι εγγυητής των κεκτημένων του λαού.

Τι συνέβαινε στ’ αλήθεια ;

Μα ένα ατελείωτο πλιάτσικο. Με σύστημα και μέθοδο, ξεγυμνώθηκε η χώρα από κάθε παραγωγή κι έσοδο. Πλουτοπαραγωγικά κανάλια οικονομίας, όπως ναυτιλία, βιομηχανία, έρευνα και τεχνολογία, ξεριζώθηκαν.

Κι όταν σταμάτησε να εισρέει κάθε είδους πλούτος, οι άνθρωποι που το πέτυχαν, βρήκαν την ιδανική απάντηση στο …δανεισμό.

Πως θα βγάλουμε τη χρονιά ; Θα δανειστούμε. Και τα χρέη μεγάλωναν. Και οι πιστωτές έτριβαν τα χέρια τους διότι λίγο λίγο έπαιρναν κάθε ρανίδα της ευημερίας και της ελευθερίας μας.

Κάποια στιγμή η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Κι ήρθε η ώρα για να «εξασφαλιστούν» οι δανειστές. Να εξασφαλιστούν δηλαδή αυτοί που εν γνώση τους και με βάση το σχέδιό τους μας άφησαν γυμνούς.

Άρχισε λοιπόν μια εκστρατεία σπίλωσης και συκοφάντησης των Ελλήνων.
Είστε τεμπέληδες μας λένε, κι ας εργαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλον Ευρωπαίο.
Είστε σπάταλοι μας λένε, κι ας μην φθάνει ο μισθός ποτέ για αποταμίευση.
Είστε κακομαθημένοι μας λένε, κι ας έχουμε την χαμηλότερη ποιοτικά διακυβέρνηση της Ευρώπης.
Είστε ρατσιστές μας λένε, κι ας έχουμε γίνει μειοψηφία στις συνοικίες μας από την αλόγιστη λαθρομετανάστευση.
Είστε λαμόγια και κλέφτες μας λένε, κι ας είμαστε όλοι άψιλοι κι οι πολιτικοί μας με περίπου 50 σπίτια ο καθένας.

Πούλησαν τα λιμάνια, πούλησαν τα ναυπηγεία, τα εργοστάσια, τους δρόμους, τις δημόσιες υπηρεσίες, την υγεία, την εθνική ανεξαρτησία, Κύπρο, 12 μίλια, Σκόπια-Μακεδονία, Θράκη, πούλησαν την ιθαγένεια, την υπηκοότητα, την ευνομία τη δικαιοσύνη, ακόμα και τον Εθνικό Ύμνο !!

Η κατάσταση που ζούμε είναι φυσικά προσχεδιασμένη. 

Πρώτα μας εθίζουν στα ναρκωτικά, με το ζόρι. Ύστερα μας παίρνουν ότι έχουμε και δεν έχουμε για να αγοράσουμε τη δόση μας. Ύστερα μας λένε να κλέψουμε για να βρούμε χρήματα για τη δόση μας. Κι ύστερα μας δείχνουν κοροϊδευτικά με το δάχτυλο και μας λένε κλέφτες και αποτυχημένους.

Σκεφτείτε καλά και πείτε την αλήθεια στον εαυτό σας.

Είναι Δημοκρατία αυτή ή μήπως ο σκληρότερος «φασισμός» που έχει ζήσει η Ευρώπη ; Και δεν είναι μόνο στην Ευρώπη που εφαρμόζεται αυτό το σύστημα. Η Βραζιλία πχ είναι η 6η οικονομική δύναμη στο πλανήτη κι οι πολίτες της σχεδόν δεν εξασφαλίζουν το καθημερινό τραπέζι. Σε όλο το πλανήτη εφαρμόζεται μια σκληρή κι απάνθρωπη εξαθλίωση. Με όπλο την οικονομία αλλά με στόχο, τη ψυχή και τα ιδανικά μας.

Μία λοιπόν η λύση. Εθνική εγρήγορση κόντρα στη Παγκοσμιοποίηση. Ιδανικά κι αξίες κόντρα στο μηδενισμό και την πολτοποίηση της καταναλωτικής κοινωνίας. Να ζούμε με το μυαλό μας για τη ψυχή μας κι όχι με τη τσέπη για τη κοιλιά μας.

Μυρμιδόνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ