ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία! Καλά κρασιά και... καλά ξεμπερδέματα!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΑΣ 
(ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ ΕΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ… ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΩΝ) ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ!


Σίγουρα, στους νεότερους το όνομα «Κολλάς» δε λέει τίποτα. 

Οι παλαιότεροι όμως τον θυμούνται πολύ καλά. Ήταν ο σκληρός αρχισυνδικαλιστής του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ στην παλιά ΕΑΣ, του οργανισμού των αστικών λεωφορείων της Αθήνας, που μαζί με τον επίσης αρχισυνδικαλιστή Σταμούλη (εξ’ ου και το «Σταμουλοκολλάδες» της εποχής), ξεσήκωσαν τους οδηγούς κατά της ιδιωτικοποίησης που επιχείρησε ο Μητσοτάκης το 1992. 

Μάλιστα, θεωρείται ότι οι συνεχείς, πολύμηνες και πάντα επεισοδιακές κινητοποιήσεις του συγκεκριμένου σωματείου (με θλιβερό αποκορύφωμα το ξεγύμνωμα λεωφορειούχων στο κέντρο της Αθήνας), που είχαν βυθίσει την Αθήνα στο χάος, ήταν η αρχή του τέλους της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ε, λοιπόν, ακόμα κι αυτός ο άνθρωπος-σύμβολο του πιο σκληρού ΠΑΣΟΚ τακτοποιήθηκε επί  Σαμαρά, ως εκπρόσωπος της διοίκησης του Οργανισμού Συγκοινωνιών για την υγιεινή των λεωφορείων. 

Μάλιστα, ο διορισμός του (στον οποίο περιγράφεται ως «άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία» – στα… ξεβρακώματα!) έγινε από έναν άνθρωπο των Μητσοτάκηδων, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΣΥ, Γιάννη Οικονόµου, ο οποίος ήταν στέλεχος του κόμματος της Ντόρας!

Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία!

Ένα κόμμα θα γίνουν  ΝΔ και  ΠΑΣΟΚ!


Έχουν ρημάξει τον τόπο! Κατέστρεψαν τα πάντα, μην αφήνοντας πια όρθιο τίποτα... Αυτή είναι η διαπίστωση του μέσου Έλληνα πολίτη για τους αλήτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι μέσα σε λιγότερα από 40 χρόνια αφήνουν πίσω τους μια Ελλάδα... ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΨΥΧΩΝ!!!

Ναι, αυτό ακριβώς θα γράψει μια μέρα η αμείλικτη ιστορία για την πλέον άθλια και καταραμένη περίοδο της ιστορίας του ελληνικού έθνους: Αυτή, της περιβόητης «γενιάς του Πολυτεχνείου», η οποία «κατόρθωσε» το... ακατόρθωτο! Να υπονομεύσει ΟΛΑ όσα έχτισε με αίμα και δάκρυα η γενιά των παππούδων μας και να υποθηκεύσει το μέλλον των επόμενων ελληνικών γενεών... 

Και τώρα... ΔΕΝ υπάρχουν πια δανεικά! Πάνω στα οποία και οικοδομήθηκε το σύγχρονο «θαύμα» της Μεταπολίτευσης... Με τον τζόγο του χρηματιστηρίου, τα “Olympic Games” και τα τραπεζικά δάνεια. 

Οι «κάνουλες» της ΕΕ και των ΗΠΑ έσφιξαν για τα καλά. Με αποτέλεσμα ο πελατειακός μηχανισμός του σάπιου ΠΑΣΟΚ να περάσει αύτανδρος στον ΣΥΡΙΖΑ και το έκτρωμα του Ευάγγελου Τούρκογλου-Βουβουζέλου να είναι σήμερα ΚΑΤΩ από το 3% στις δημοσκοπήσεις!!! 

Βουλή δεν βλέπει ξανά το ΠΑΣΟΚ ούτε με «κιάλια»! Αλλά και η «νέα ΝΔ» του  Σαμαρά παραπαίει σε απίστευτα χαμηλά ποσοστά. Όταν μάλιστα φανεί η γύμνια της παράνομης δίωξης της Χρυσής Αυγής, η ΝΔ θα κατρακυλήσει πολύ κάτω από το 10% των ψήφων... 

Τα «επιτελεία» των δύο άλλοτε μεγάλων κομμάτων βρίσκονται σε κατάσταση απίστευτου πανικού! Οι διάφοροι κομμουνιστές «σύμβουλοι», όπως π.χ. ο σαμαρικός Χρύσανθος Λαζαρίδης, βλέπουν την «κουτάλα» να χάνεται... «μαζί με τα ζουμιά» (όπως λέει και το άσμα)!... Άεργοι, κακοί και άχρηστοι οι ψευτοσύμβουλοι γνωρίζουν άριστα ότι ΔΕΝ έχουν μέλλον κανένα! Και, μπροστά στο άδηλο και σκληρό μέλλον, προσπαθούν να διασώσουν από το «βιός» τους ό,τι μπορούν. 

Η «λύση» γι’ αυτούς; ΜΟΝΟ μία! Η... ένωση του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ, στο δήθεν «ευρωπαϊκό» κόμμα!!! Για να αντιμετωπιστεί έτσι (όπως θα μας πουν ξανά οι κάφροι) η... απειλή του κομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ! Και άλλα πολλά φληναφήματα, που θα τσιρίζουν στα κανάλια οι φωνούλες των Μιχελάκηδων και των Χατζηδάκηδων: «η νέα δόση»... «να μην βγούμε από το ευρώ»... «το φάντασμα της πτώχευσης»... «ο κίνδυνος άτακτης χρεοκοπίας»... «η κακιά δραχμή του πληθωρισμού και της υποτίμησης»...

Και άλλες παρόμοιες μπαρούφες! 

Υπάρχει άραγε κανείς που να τους πιστεύει ακόμα; Ένα πάντως έχουμε να πούμε στους (αποδεδειγμένα) πιο βλάκες ανθρώπους που υπάρχουν στο σύμπαν, στους Νεοδημοκράτες: καλώς να δεχτείτε τα... «συντρόφια» σας του ΠΑΣΟΚ στο ίδιο «κόμμα»!!! 

Καλά κρασιά και... καλά ξεμπερδέματα!

Ησαΐας Κωνσταντινίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ