ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ "ΤΡΕΛΛΟΙ"... ΟΙ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ"...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ. ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ...





Η Χρυσή Αυγή διοργανώνει μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ενάντια στην πολιτική και δικαστική σκευωρία και τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, του βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά και του βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Λαγού στο Σύνταγμα το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ.

Με κεντρικό σύνθημα: "Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Η Ελλάδα θα νικήσει" απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των Συναγωνιστών! 

Είναι χρέος όλων των Ελλήνων να διαμαρτυρηθούμε ενάντια σε αυτήν την πολιτική σκευωρία που παραγγέλθηκε από ξένα κέντρα εξουσίας με στόχο την φίμωση της μοναδικής φωνής Αντίστασης και Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής.

Απέναντι στην μαύρη προπαγάνδα του καθεστώτος και τις παράνομες πολιτικές διώξεις διατρανώνουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δυνατή και θα συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Πλατεία Συντάγματος, Σάββατο 30 Νοεμβρίου, 7 μ.μ.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ