ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: 
ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΙ 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΣΟΚ!


Πληρωμένη απάντηση έδωσε ο δημοφιλής λαϊκός καλλιτέχνης Νότης Σφακιανάκης, στα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ, Βανδή και Ακρίτα, που αντί να κρύβονται ή έστω να απολογούνται για τα απίστευτα εγκλήματα και τις κλεψιές που έκανε το κόμμα τους κατά της Πατρίδας, του Λαού και του δημοσίου ταμείου, έβγαλαν και γλώσσα από πάνω! 

Ιδού οι δηλώσεις του καλλιτέχνη:

«Ο Νότης Σφακιανάκης είμαι, Έλληνας και μόνο. Αυτό είμαι. Πες τους να πάνε να … απ’ όπου και αν προέρχονται. Τα συμβάντα είναι συνταραχτικά. Η δικτατορία που αυτή τη στιγμή ζούμε, που φυλακίζει ανθρώπους όπως και αν λέγονται, από όπου και αν προέρχονται, είναι υπαρκτή. 

Αύριο θα σου χτυπήσουν τη δική σου πόρτα, τη δική μου… κατάλαβες; Εγώ δεν έχω ιδιοτέλεια, εσένα σκέφτομαι που αύριο, δεν θα έχεις δουλειά. 

Εγώ είμαι τακτοποιημένος, εσένα σκέφτομαι που αύριο θα σε τυραννήσουν, θα σε κλείσουνε φυλακή, επειδή θα πεις τη γνώμη σου… Από πού και ως πού σηκώνουν ανάστημα αυτοί που είναι μέσα στο καθεστώς; Βουλευτής δεν ήταν με το ΠΑΣΟΚ η μητέρα της Ακρίτα; Τι να μας πει τώρα;».

Εσύ που δεν προσκυνάς τα ελεεινά κοπρόσκυλα και έχεις μάθει να ζεις και να μιλάς ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σε αυτή τη χώρα που έχει Εθνικό Ύμνο τον "Ύμνο προς την Ελευθερία" !! 

- ΝΟΤΗ τις ιδέες σου για την πολιτική οι ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ δεν θέλουν να τις ακούνε!! 

Πανικός ΕΣΠΕΙΡΕΣ με τις αλήθειες σου.. 

ΤΡΟΜΟ στο σάπιο κατεστημένο που εξαθλιώνει μέρα με τη μέρα τον ¨Ελληνα.. Τα χρεωκοπημένα ΜΜΕ σου ξεκινούν πόλεμο σε μια εποχή που θα είναι ήδη ΧΑΜΕΝΑ (γιατί άλλα λεφτά να δωθούν κάτω από τα τραπέζια, μέσα σε πάμπερς, σε χαρτοσακούλες και σε κρυφές χορηγίες του Δημοσίου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Ήρθε μετά η Δέσποινα Μαλέα (συγγνώμη.. Βανδη) να λύσει τη συνεργασία (παρότι είχε να δουλέψει 3-4 σεζόν) επειδή θίχτηκε.. 

Δεν θίχτηκε ακόμη το ΣΔΟΕ να της κάνει έλεγχο για τα "μαύρα" ΠΑΧΥΛΑ μεροκάματα που έπαιρνε τόσα χρόνια.. 

Δεν θίχτηκε το ΣΔΟΕ να τσιμπήσει τον άνδρα της ως ΑΜΕΣΑ συνυπεύθυνο για την διάλυση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τις ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ κινήσεις άνευ παραστατικών επί προεδρίας του (όπως ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ από μεγάλη λογιστική εταιρία που έκανε έλεγχο πριν 3 χρόνια) 

Δεν θίχτηκε το ΣΔΟΕ να κάνει ακόμη (!!) ΄λεγχο στην ΑΜΑΡΤΩΛΗ εταιρία empire (κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ οι αμαρτίες της) που αποτελεί σημείο αναφοράς στο ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ που έγινε τόσα χρόνια στην ΑΕΚ του Ντέμη και των λοιπών ΛΑΜΟΓΙΩΝ συνεργατών της εξουσίας και της Νου-Δούλας (Αδαμίδης κ.λ.π.) 

Δεν θίχτηε ακόμη κανείς στην Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών να προχωρήσει σε ΔΙΩΞΕΙΣ σε ΟΛΟΥΣ τους πρώην προέδρους της ΑΕΚ για την πτώχευση της Εταιρίας (όπως ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ τον γράμμα του Νομου) μιας και υπάρχουν ΟΦΕΙΛΕΣ προς το Δημόσιο ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ που πρέπει να ζητηθούν πλέον από τα ΦΥΣΙΚΑ πρόσωπα και όλους όσοι είχαν το δικαιωμα υπογραφής από τότε που ξεκίνησαν οι ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ κινήσεις !! 

Θίχτηκαν τα ΜΜΕ που ελέγχει άμεσα το σύστημα του Ντέμη (gazzetta.gr, contra.gr .κ.λ.π.) που ΠΑΝΤΑ αποτελούσαν τους ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ πολέμιους της Χρυσής Αυγής.. 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΒΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ,ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ,ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΙΣΜΟΥ.....

Κάποια μέρα όμως που θα ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΡΑΤΟΣ όλοι αυτοί οι μισοπεθαμένοι θα νιώσουν την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.. 

Λίγη υπομονή.. 

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!









ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ - ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ




«Καταραμένε Παπαδόπουλε…»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ