ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ Boυλιάζει η Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!


Τα γκάλοπ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με τελευταίο αυτό της VPRC το οποίο εμφανίζει την ΝΔ ουσιαστικά να κρατάει τις δυνάμεις της και να υπολείπεται μόνο δύο μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ 



δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.


Πρόκειται για δημοσκοπήσεις που κρύβουν την αλήθεια, η οποία και τρομάζει την ΝΔ . Τα μυστικά γκάλοπ που διαθέτει το κόμμα της Συγγρού, δείχνουν σαφή κατάρρευση του κόμματος αλλά κυρίως καταδεικνύουν την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής η οποία πλέον καθίσταται δεύτερο κόμμα! 


Σύμφωνα με πληροφορίες και  
όσα γράφει η εφημερίδα “Ανεξάρτητος Διπλωματικός Παρατηρητής”, η ΝΔ κινείται στα ποσοστά που έλαβε στις εκλογές του Μαΐου, δηλαδή γύρω από το 18-19% με περαιτέρω καθοδικές τάσεις. Αντίστοιχα, η Χρυσή Αυγή έχει ποσοστά που υπερβαίνουν το 18% με σαφή ανοδική πορεία. Την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει άνετα πρώτος, αγγίζοντας σταθερά ποσοστά που βρίσκονται πάνω από το 20%! ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!

Ακόμη και το ποσοστό του 7,5% που έχει το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πραγματικό. Το κόμμα του Βενιζέλου καταρρέει σε ποσοστά που το …εξαερώνουν! Βρίσκεται γύρω στο 5,5% ενώ η ΔΗΜΑΡ μπαίνει δεν μπαίνει στην επόμενη βουλή. Κινείται γύρω από το όριο του 3%! Η δεξιά παράταξη κλυδωνίζεται και γι’ αυτό βγαίνει από το συρτάρι η γνωστή συνταγή της κατατρομοκράτησης του λαού.

Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει σήμερα η εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο», η οποία στο πρωτοσέλιδο θέμα της, αναφέρει: «Σπρώχνουν τους Έλληνες στους φασίστες της Χρυσής Αυγής» ενώ πιο κάτω χαρακτηρίζει ευθέως «νεοναζί» τους Χρυσαυγίτες! 

Βέβαια, η εφημερίδα με τέτοιου είδους πυροτεχνήματα, χωρίς καν να μπει στον κόπο να εξηγήσει ποια προσωπική ευθύνη φέρει ο ίδιος ο Σαμαράς στο σπρώξιμο των ψηφοφόρων στην Χρυσή Αυγή, πιστεύει ότι μπορεί να αποτρέψει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής. 

Μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα επιτυγχάνει. 

Αυτό που είναι βέβαιον είναι ότι η ΝΔ έχει καταντήσει …σουρωτήρι. Κάθε μέρα χάνει συνεχώς ψηφοφόρους.


ΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΌΤΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΌΠΩΣ ΟΙ ΚΥΡΚΟΣ, ΓΛΕΖΟΣ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’50).

Οι μπολσεβίκοι δημοσιογράφοι αποκρύπτουν το εξής ιστορικό γεγονός: Δύο φορές την Δεκαετία του 1950 (στις Εκλογές του 1955 και του 1958) στελέχη της κομμουνιστικής ΕΔΑ βγήκαν από την φυλακή, επειδή εξελέγησαν βουλευτές!.. Μεταξύ αυτών, ο Λεωνίδας Κύρκος και  Μανώλης Γλέζος, ο οποίος έμεινε συνολικά 12 χρόνια στις Ελληνικές Φυλακές ως Προδότης της Πατρίδος με ισόβια!.. 

Το ίδιο θα γίνει κι αυτή τη φορά με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται παράνομα έγκλειστοι στις φυλακές αν δεν έχουν αποφυλακιστεί πιο γρήγορα με απόφαση της ίδιας της Δικαιοσύνης.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Στην «Αυγή» της περασμένης Κυριακής, ο 91χρονος βουλευτής του Σύριζα Μανώλης Γλέζος δήλωσε το εξής εξωφρενικό, που αποδεικνύει πόσο μοιάζουν με τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου οι πάσης φύσεως κομμουνιστές: 

Όταν ήταν φυλακή, είπε ο Γλέζος, συνομιλούσε με καταδικασμένους για κλοπές, οι οποίοι του επεσήμαιναν ότι είχαν τις ίδιες επιδιώξεις με αυτόν, δηλαδή ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ! «Εσύ προσπαθείς θεωρητικά, εμείς το κάνουμε πρακτικά, αφαιρούμε τα χρήματα από εκείνους που τα έχουν», είπαν οι φυλακόβιοι στον Γλέζο την δεκαετία του 1950 κι εκείνος συμφώνησε μαζί τους!.
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ