ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΠΩΣ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2013



Τι νοείται «δημοκρατία» στην κατεχόμενη από τους διεθνείς τοκογλύφους Ελλάδα του 2013; 

Το δικαίωμα του καθενός κόμματος ή μεμονωμένου πολίτη να εκφράζει ελευθέρως τις απόψεις του, αρκεί αυτές να συμφωνούν με τις πρασινοκοκκινομπλέ συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος και να μην αντιτίθενται ουσιαστικά στις αρχές κατοχής. 

Όλοι οι υπόλοιποι (δηλαδή οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής), δεν δικαιούνται δια να ομιλούν! 

Κι όταν βρεθεί κάποιο (μικρό) ΜΜΕ που είναι πρόθυμο να φιλοξενήσει την άποψή τους (νομίζοντας άλλα περί της «δημοκρατίας» μας υπό συνθήκες εχθρικής κατοχής), τότε επιστρατεύονται τα… μεγάλα μέσα και ο ελεύθερος λόγος ακυρώνεται! Έτσι έγινε και χθες, με προγραμματισμένη συνέντευξη του συναγωνιστή Η. Κασιδιάρη σε μικρό ραδιοφωνικό σταθμό.

«Μετά από απαίτηση των ακροατών μας, η εκπομπή με τον Ηλία Κασιδιάρη ακυρώνεται», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Atlantis 105,2.

Όπου προφανώς, με το… συνθηματικό «ακροατές» εννοούνται ο… κοριός της ΕΥΠ, το υπουργείο «Ευνομίας παντού», το Μέγαρο Μαξίμου, το λημέρι του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, οι γιάφκες των παρακρατικών των Εξαρχείων, η CIA, η DIA και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις…


Οι δημοσιογράφοι αποκρύπτουν το εξής ιστορικό γεγονός: Δύο φορές την Δεκαετία του 1950 (στις Εκλογές του 1955 και του 1958) στελέχη της κομμουνιστικής ΕΔΑ βγήκαν από την φυλακή, επειδή εξελέγησαν βουλευτές!.. Μεταξύ αυτών, ο Λεωνίδας Κύρκος και ο  Μανώλης Γλέζος, ο οποίος έμεινε συνολικά 12 χρόνια στις Ελληνικές Φυλακές ως Προδότης της Πατρίδος με ισόβια!.. 

Το ίδιο θα γίνει κι αυτή τη φορά με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται παράνομα έγκλειστοι στις φυλακές αν δεν έχουν αποφυλακιστεί πιό γρήγορα με απόφαση της ίδιας της Δικαιοσύνης.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Στην «Αυγή» της περασμένης Κυριακής, ο 91χρονος βουλευτής του Σύριζα Μανώλης Γλέζος δήλωσε το εξής εξωφρενικό, που αποδεικνύει πόσο μοιάζουν με τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου οι πάσης φύσεως κομμουνιστές: 

Όταν ήταν φυλακή, είπε ο Γλέζος, συνομιλούσε με καταδικασμένους για κλοπές, οι οποίοι του επεσήμαιναν ότι είχαν τις ίδιες επιδιώξεις με αυτόν, δηλαδή ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ

«Εσύ προσπαθείς θεωρητικά, εμείς το κάνουμε πρακτικά, αφαιρούμε τα χρήματα από εκείνους που τα έχουν», είπαν οι φυλακόβιοι στον Γλέζο την δεκαετία του 1950 κι εκείνος συμφώνησε μαζί τους!..














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ