ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Κ. Μητσοτάκης: 'Ολοι οι άλλοι είμαστε ίδιοι! Μόνο η Χρυσή Αυγή διαφέρει.


Είναι γνωστό και γενικά παραδεκτό, ότι οι Μητσοτάκηδες κάποιες φορές λένε την ωμή αλήθεια. 

Στο κανάλι star, λοιπόν, στις 21 Σεπτεμβρίου και στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου εμφανίστηκε ο… Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος –στο πνεύμα των ημερών- μίλησε για την Χρυσή ...Αυγή και –άθελά του πιστεύουμε- είπε μια… μισή, αλλά ωμή αλήθεια:

«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νεοναζιστικό μόρφωμα, το οποίο διαφέρει ως προς την ιδεολογία του από όλα τα άλλα κόμματα του κοινοβουλίου».

Ποια είναι η… μισή αλήθεια; Ότι η Χρυσή Αυγή, το ελληνικό λαϊκό εθνικιστικό κίνημα, είναι το μόνο που διαφέρει ως προς την ιδεολογία του από όλα τα άλλα κόμματα του κοινοβουλίου. 

Όλα τ’ άλλα είναι ίδια, όπως παραδέχεται και ο Κυριάκος! Μπορεί το ένα να παρουσιάζεται ως «κεντροδεξιό», το άλλο ως «κεντροαριστερό», το άλλο ως «κομμουνιστικό», κ.τ.λ., αλλά πέρα από τις παραπλανητικές ετικέτες είναι όλα όψεις του ιδίου κάλπικου νομίσματος, του αμαρτωλού μεταπολιτευτικού συστήματος εξουσίας και πιστοί υπηρέτες του ίδιου παγκόσμιου αφέντη!

ΠΗΓΗ: allenaki.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ