ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

“ΕΝΟΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ…”




Πέρασε ένα μήνας σχεδόν από το Μαύρο Σάββατο της μεταπολιτευτικής Ελλάδος όπου 6 βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου περιφέρονταν με χειροπέδες από κτήριο σε κτήριο συνοδευόμενοι από πάνοπλους κουκουλοφόρους σαν να ήταν κοινοί τρομοκράτες!

 

Πάγωσε το πανελλήνιο με το ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ θέαμα!

“τρομοκράτες”. Εκεί λοιπόν χάθηκε το “παιχνίδι”


Οι εντολείς της αποτρόπαιης αυτής πράξης σαφώς και βρίσκονται ΕΚΤΟΣ Ελλάδος… Στις χώρες λοιπόν που κατοικοεδρεύουν οι “κύριοι” αυτοί ίσως μια τέτοια εικόνα να τρόμαζε το φιλοθεάμον τους κοινό και να έριχνε στον Καιάδα το κόμμα που θα εκπροσωπούσαν αυτοί οι 6 

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ “κύριοι”! Ο Έλληνας μπορεί να τρόμαξε για λίγο από το σοκαριστικό θέαμα που του προσφέρατε σε ζωντανή σύνδεση για δεκάδες ώρες συνολικά αλλά ΔΕΝ σας φοβήθηκε. Τα αντανακλαστικά του λειτούργησαν τάχιστα και διαισθάνθηκε την ΑΔΙΚΙΑ που διαπράχθηκε ενάντια στο γνήσιο κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Κατάλαβε αμέσως ότι το παιχνίδι είναι σικέ γιατί πλέον ο Έλληνας ξύπνησε. Σταμάτησε να τρώει το κουτόχορτο που τον ταΐζετε τόσα χρόνια και σας σιχάθηκε.

Δε μπορεί να βρίσκονται οι κλέφτες που λήστεψαν τον Ελληνικό λαό στις βιλάρες τους και οι 6 Πατριώτες που έδιναν τον μισθό τους και το αίμα τους ακόμα για τους συμπατριώτες τους με χειροπέδες και κουκουλοφόρους συνοδούς πίσω από τα κάγκελα του καθεστώτος. Δεν την αντέχει την αδικία το πετσί του Έλληνα. Όσο κι αν τον θέλετε ραγιά, δε θα σας κάνει ξανά αυτή τη χάρη. Τα ψέματα τελειώσαν για ΟΛΟΥΣ! Ο καθένας θα λογοδοτήσει στον Ελληνικό λαό, που όλοι επικαλούνται αλλά κανείς δεν σέβεται.

Η Χρυσή Αυγή έχει παγιωθεί ΜΟΝΙΜΑ σαν τρίτη πολιτική δύναμη και για όσους γνωρίζουν τις πραγματικές δημοσκοπήσεις είναι δεύτερο κόμμα.

Δεν υπάρχει ούτε μισό έγκλημα που να συνδέεται με κανένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Στήσανε μια γελοία τηλεδίκη με κατηγορητήριο την κατάθεση του Ψαρρά σε πιστή αντιγραφή και ένα άθλιο φυλλάδιο που το βάφτισαν “καταστατικό του κόμματος”! Δεν βρήκαν τον χρόνο να αλλάξουν ούτε λέξη. Έπρεπε γρήγορα να “δέσουν” τους Συναγωνιστές για να φανούν τα καλά παιδιά στα ταξίδια τους σε ΗΠΑ και Ισραήλ. Η Χρυσή Αυγή χαλούσε τη “σούπα” και έπρεπε να εξαφανιστεί.

Έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν εμένα και άλλους Συναγωνιστές ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Ποιοι; Αυτοί που έχουν ξεπουλήσει τα ΠΑΝΤΑ στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΑΥΤΟΙ Δεν ντράπηκαν να κατηγορήσουν εμάς που δίνουμε την ΖΩΗ μας για την Πατρίδα μας, αυτοί που ή δεν έχουν υπηρετήσει ούτε λεπτό ή στην καλύτερη έχουν υπηρετήσει στο σαλόνι του σπιτιού τους την στρατιωτική τους θητεία.

ΧΑΘΗΚΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; “Κατηγορούμενη για εσχάτη προδοσία η Χρυσή Αυγή”, το γράφω και δε μπορώ να το πιστέψω! Αν για όσα έχουμε κάνει μας κατηγορήσουν οι προδότες της Πατρίδος για εσχάτη προδοσία, τότε θα δηλώσω “ένοχος”.
Είναι ΤΙΜΗ να σε κατηγορούν για προδοσία οι προδότες!


Σαν απάντηση στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΩΞΗ θα κλείσω με τον στίχο ενός αριστερού με τον οποίο εγώ ο “κακός” μεγάλωσα και δεν ντρέπομαι να το πω, όπως κάνετε εσείς ψευτοαριστεροί της πλάκας που χαίρεστε με τις διώξεις μας, ενώ γνωρίζετε ότι είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΕΣ (εξαιρώ Γλέζο και Κωνσταντοπούλου) :


“ΕΝΟΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ…”



Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
Βουλευτής ΜαγνησίαςΛαϊκού Συνδέσμου 
Χρυσή Αυγή



                 Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Σπάμε την συνωμοσία της σιωπής , 
Βουλευτές της Χρυσής Αυγής 
στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα - ΒΙΝΤΕΟ



Για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα ακατάπαυστης συκοφάντησης και ολοκληρωτικής φίμωσης της Χρυσής Αυγής από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, δόθηκε βήμα σε εκπρόσωπους του Κινήματος στην τηλεόραση.
Συγκεκριμένα, οι συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Μίχος, Ελένη Ζαρούλια και έγκριτοι νομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν χθες στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα "Ελεύθερος Σκοπευτής" στο κανάλι "Ε".
Για πρώτη φορά οι συναγωνιστές κατάφεραν να απαντήσουν στον οχετό λάσπης και ψευδολογίας και να ακουστεί, έστω για λίγο, η φωνή της Αλήθειας. 
Σύντομα που τα θα καταπέσει το σαθρό κατηγορητήριο όλος ο ελληνικός λαός θα έχει καταλάβει την σκευωρία που στήθηκε με τις παράνομες πολιτικές διώξεις. Στο βίντεο δημοσιεύουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την χθεσινή εκπομπή όπου 
δόθηκαν όλες οι αρμόζουσες απαντήσεις. 


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ