ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ!




Κι ενώ “τρέχουν” οι πολιτικές εξελίξεις, αυτές τις ημέρες θα έπρεπε να ασχοληθούμε και με άλλα θέματα, που όλως παραδόξως δεν άγγιξε το “δημοσιογραφικό δαιμόνιο” και η “εκδοτική ανησυχία”.Έτσι, κανείς δεν αναφέρθηκε σε… 


- Λίστες τύπου Λαγκάρντ

- Γερμανικό κατοχικό δάνειο

- Ανεργία

- Νέα ψηφισμένα μέτρα του ασφαλιστικού

- Οικονομικά ΠΑΣΟΚ

- Υπόθεση Παπακωνσταντίνου

- Υπόθεση για το έλλειμμα του 2009

- Ληξιπρόθεσμες οφειλές Δημοσίου

-Ληξιπρόθεσμες οφειλές φυσικών προσώπων

- Νέα ψηφισμένα φορολογικά μέτρα

- Νέος ΕΟΠΥΥ

- Νέα μέτρα που ζητάει η τρόικα

- Αυξανόμενες αυτοκτονίες

- Ετοιμασίες για πώληση του νερού σε ιδιώτες

-Αύξηση της φτώχειας και αντιμετώπιση του φαινομένου της πείνας

Και φυσικά, κανείς δεν έκανε κάποια ουσιώδη αναφορά στα περιεχόμενα των ταξιδιών και των συζητήσεων του Αντώνη Σαμαρά στο δεύτερο ταξίδι του στις ΗΠΑ, αλλά και στο ταξίδι του στο Ισραήλ (που είχε κύριο θέμα τον ενεργειακό ορυκτό πλούτο της Ελλάδας). 

Το “δημοσιογραφικό δαιμόνιο” δεν μπόρεσε να ανακαλύψει το περιεχόμενο αυτών των συναντήσεων, ενώ είχε την ικανότητα να δημοσιεύει μέχρι και το ακριβές περιεχόμενο (ερωταπαντήσεις) των ανακρίσεων των συλληφθέντων της “Χρυσής Αυγής”…!

Κλείνοντας πρέπει να τονίσουμε πως ο γνωστός καθηγητής κ. Κασιμάτης έχει δηλώσει:

“Η περίπτωση της ΧΑ δεν είναι τίποτε άλλο από την συνέχεια της κατάλυσης του πολιτεύματος από την ψήφιση του μνημονίου. Οι ίδιες κατηγορίες πρέπει να βαρύνουν αυτούς που εκχώρησαν την λαϊκή κυριαρχία μέσω του μνημονίου!”

Στην Ελλάδα έχουμε μία λαϊκή ρήση πολύ χαρακτηριστική: «όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα». Και αυτό ήδη συμβαίνει από τους πολιτικούς «ταγούς» και τα παπαγαλάκια τους… Την αγαπημένη κάστα των Δημοσιογράφων!













Παθολογικά ψεύτες ή τρελοί: 
"Σε 11,5 εβδομάδες 
μπαίνουμε στην ανάπτυξη"!

Α.Πατρικαράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ