ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ...!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ...!!!


ΔΕΙΤΕ... 
ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ 
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ... Ο ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ...

Τάσος Τέλλογλου 

Οι υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και οι καταγραφές τηλεφωνικών στιγμάτων θα είναι όπως φαίνεται το νέο πεδίο σύγκρουσης Κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ. Προς το παρόν και οι δύο πλευρές αρνούνται να πουν ξεκάθαρα τι γνωρίζουν και αρκούνται στην ανταλλαγή γενικόλογων πολεμικών ανακοινωθέντων. 

Η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθεί να αξιοποιήσει ευρήματα από «σάρωση» που έγινε στην περιοχή των Εξαρχείων για την εύρεση τηλεφωνικών στιγμάτων, έπειτα από την επίθεση στην πολυκατοικία που μένει ο αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν, ως γνωστόν, την υποδομή να «σαρώνουν» μία περιοχή στην οποία συνέβη μια βομβιστική ενέργεια ή μια καταδρομική επίθεση και να βρουν ποιοι τηλεφωνικοί αριθμοί ήταν ενεργοί κοντά στο σημείο του γεγονότος. Στη συνέχεια, γνωρίζοντας τους αριθμούς, ταυτοποιούν και τους κατόχους τους. 

Κυβερνητικά στελέχη, λοιπόν, διαρρέουν τις τελευταίες ώρες ότι ένα στέλεχος της Αριστεράς ήταν πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης στην οικία Κεδίκογλου. Ο ίδιος τηλεφωνικός αριθμός, σύμφωνα πάντα με τους «κυβερνητικούς», έχει εντοπιστεί και στις Σκουριές, κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα φαίνεται να γνωρίζει τις προθέσεις της κυβέρνησης γι' αυτό και τα στελέχη του μιλάνε όλο και πιο συχνά για προβοκατόρικες ενέργειες, ζητώντας παράλληλα εγγυήσεις ότι οι κρατικές υπηρεσίες δεν παρακολουθούν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης. 

Σύμφωνα με στελέχη της αριστεράς, αλλά και διαπρεπείς νομικούς, η συνεχής επίκληση από την πλευρά των κρατικών υπηρεσιών «εθνικών λόγων» για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και την καταγραφή τηλεφωνικών σημάτων, φαλκιδεύει θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα.


Όπως δείχνουν οι δικογραφίες που έχουν σχηματισθεί στην Χαλκιδική, έγιναν συστηματικές τηλεφωνικές παρακολουθήσεις πολιτών (που πάντως στη μεγάλη τους πλειοψηφία δεν συνδέονται με τον ΣΥΡΙΖΑ). 

Με βάση αυτές τις παρακολουθήσεις γίνεται τώρα λόγος για εγκληματική οργάνωση (κατά το άρθρο 187). Αλλά ακόμη κι αν θεωρήσουμε ότι οι κυβερνητικές διαρροές ανταποκρίνονται σε πραγματικά γεγονότα είναι δυνατόν η εμπλοκή κάποιου προσώπου σε εγκληματικές πράξεις να στιγματίζει έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο; Δύσκολο ή μάλλον παράλογο. Μπορεί, όμως, να πυροδοτήσει ένταση και επικοινωνιακό πόλεμο.

protagon.gr



Την άποψη πως δεν μπορούν να παραμένουν έγκλειστοι στην φυλακή ο Αρχηγός, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός με ένα σαθρό και διάτρητο κατηγορητήριο εξέφρασε κορυφαίος ποινικολόγος της Βορείου Ελλάδος στο διαδίκτυο.

Αναδημοσιεύουμε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: 

“Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά η νομική και δικαστική κοινωνία της Ελλάδας έχει χωριστεί στα δύο και τα σημεία σύγκρουσης βρίσκονται στην παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του Αρχηγού του κόμματος της Νίκου Μιχαλολιάκου, χωρίς να έχει γίνει άρση της βουλευτικής τους ασυλίας αλλά και με ανεπαρκή και αμφίβολα στοιχεία.

Το πανηγύρι που στήθηκε τελείωσε και τώρα κάποιος θα πρέπει να αναλάβει την κάθαρση. 

Πού βρίσκεται ο φάκελος που κατέθεσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής 1 ημέρα πριν συλληφθούν με στοιχεία – φωτιά για τα 140 μαύρα εκατομμύρια ευρώ του ΠΑΣΟΚ; Αυτό αποτελεί σοβαρό κίνητρο και θα μπορούσε να εξηγήσει, γιατί έγιναν έτσι τα πράγματα.

Πολλοί δικαστές αλλά και κορυφαίοι νομικοί έχουν ταχθεί σιωπηλά υπέρ της αποφυλακίσεως των βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. 

Κορυφαίος ποινικολόγος της Βορείου Ελλάδος σε προσωπική κουβέντα δήλωσε αποκλειστικά: 

“Το μεγάλο θέμα των υποκλοπών της Ε.Υ.Π κατά Ελλήνων βουλευτών αλλά και τα μεγάλα λάθη της δημοσιοποίησης απόρρητων στοιχείων των δικογραφιών, ηχωρίς αποχρώσες ενδείξεις προφυλάκιση των μελών ενός εκλεγμένου από τον λαό πολιτικό κόμμα, αποτελεί βάναυση προσβολή της Δημοκρατίας και μπορεί να θεωρηθεί ως δικαστικό ή πολιτικό πραξικόπημα.

Η Δικαιοσύνη είναι και πρέπει να παραμείνει αμερόληπτη χωρίς πολιτικές ή άλλες επεμβάσεις. 

Ο κ. Μιχαλολιάκος θα αποφυλακιστεί σύντομα. Δεν μπορείς με δύο ψευδομάρτυρες και ένα πλαστό καταστατικό και δε χειρόγραφο να στοιχειοθετήσεις τρομοκρατική οργάνωση“

Α.Πατρικαράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ