ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ.



Αυτό που συνέβαινε στη χώρα μας σε όλη τη μεταπολίτευση (και όχι μόνο) και συνεχίζει κανονικά να συμβαίνει και σήμερα, στην εποχή των μνημονίων, είναι εκπληκτικό....



Από το ένα μέρος έχουμε επικρατούσα την αριστερίστικη ιδεολογία, η οποία θέλει μια στρατευμένη κοινωνία κεντρικά ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη από το κράτος και από το άλλο...έχουμε μια κρατικοδίαιτη κλειστή πολιτικοοικονομική ελίτ η οποία νέμεται την κοινωνία προς ίδιον όφελος. Στην ουσία χρησιμοποιεί το αυτονομημένο κράτος - δυνάστη για νομή της κοινωνίας, κλείνοντας ταυτόχρονα το αριστερό μάτι του δήθεν κοινωνικού κράτους - πατερούλη.

Δηλαδή έχουμε την πρωτοφανή νοσηρή κατάσταση της νόθας καπιταλιστικής εκμετάλλευσης των Ελλήνων με αριστερό εφησυχασμό. Μιλάμε δηλαδή για μια κατάσταση που έχει αποπροσανατολίσει εντελώς και έχει αδρανοποιήσει πλήρως τους πολίτες, οι οποίοι δεν μπορούν να αντιληφθούν ποιος είναι ο εχθρός τους. 

Και αυτό επιτυγχάνεται με την ενσυνείδητη στήριξη των «αριστερών» κομμάτων, τα οποία δεν καταγγέλλουν αυτή την κατάσταση, αλλά την αποδέχονται πλήρως και προσπαθούν να επωφεληθούν συνεχίζοντας να αποπροσανατολίζουν το λαό με τόνους αδιέξοδης αριστερίστικης προπαγάνδας.

Αυτή η νόθα «αρρωστημένη» κατάσταση θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Βασικός στόχος θα πρέπει να είναι η απελευθέρωση των κοινωνικών δυνάμεων. Εκεί στη βάση της κοινωνίας θα αναμετρηθούν οι όποιες ιδέες μεταξύ ελεύθερων πολιτών και όχι εξουσιαζόμενων και εξουδετερωμένων από πάνω από τον κρατικό καταναγκασμό δούλων. Μόνο αυτό θα φέρει οικονομική, πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη.

Για να γίνει όμως αυτό, μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Ριζική αλλαγή του σάπιου πολιτικού συστήματος που κρατάει δέσμια και αντικείμενο εκμετάλλευσης την κοινωνία

  ΤΑ ΕΡΓΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ΕΔΩ

http://wwwaimos.blogspot.gr/2011/12/blog-post_565.html

ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ -KGB -ΣΤΑΖΙ- ΚΚΕ - ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ-ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ-ΑΝ.ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΝ. ΜΠΛΟΚ
ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ.

http://wwwaimos.blogspot.gr/2013/09/blog-post_9207.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ