ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!




Μόνον οι αφελείς και εκείνοι οι οποίοι επιμένουν να εξαπατούν τους εαυτούς τους, πιστεύοντας πως τα κόμματα της διαφθοράς υπηρετούν τα συμφέροντα του Λαού και της Πατρίδος μας, δεν είναι ικανοί να αντιληφθούν την υφή και το μέγεθος της προβοκάτσιας εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όπως αυτή εξελίσσεται εδώ και τρεις ημέρες. 


Tα κομματικά επιτελεία αντιλαμβάνονται ότι χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, εκείνο το οποίο φοβούνταν πως θα πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον, έρχεται σαφώς γρηγορότερα απ' ότι ανέμεναν. Τα δυσάρεστα για το Καθεστώς νέα, βρίσκονται στα συρτάρια των πρεσβειών, πολύ πριν φτάσουν σ' εκείνα των κομμάτων. 

Τα κόμματα της Αριστεράς, στελέχη και μέλη τους, καθώς και στρατευμένοι δημοσιογράφοι, καλούν ανοιχτά σε βιαιοπραγίες κατά μελών και φίλων της Χρυσής Αυγής. 

Με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου, δολοφονία την οποία καταδίκασε αμέσως η Χρυσή Αυγή, το Καθεστώς προχώρησε σε εκτεταμένες έρευνες τόσο στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Κινήματος, όσο και σε Τοπικές Οργανώσεις στο Νομό Αττικής. Έχουν ξανασυμβεί αυτά σε κάποιο από τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα; Η απάντηση είναι βεβαίως αρνητική.

Κανένας δημοσιογραφίσκος δεν μίλησε για οικογενειακή ή κομματική ευθύνη, όταν συλλαμβάνονταν σε επεισόδια αναρχικών τα παιδιά των βουλευτών Νιώτη(ΠΑΣΟΚ) και Κουράκη(Σύριζα), όταν ο γιός του Βούτση(Σύριζα) έκανε ληστείες με καλάσνικοφ, δηλώνοντας αναρχικός και όταν η κόρη του Δραγασάκη(Σύριζα), κατηγορούνταν για εμπορία ναρκωτικών και όπλων. 

Οι κλέφτες του δημόσιου χρήματος και οι μιζαδόροι, γελούν χαιρέκακα για τη δολοφονία ενός ανθρώπου. Το ίδιο πράττουν και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της δημοσιογραφίας που κάλυπτε επί σειρά ετών τους διεφθαρμένους πολιτικούς όλων των κομμάτων.

Πλέον, Ελληνικέ Λαέ, γνωρίζεις που μπορεί να φτάσει η ανηθικότητα ενός Καθεστώτος, το οποίο επενδύει στο θάνατο ενός συμπολίτη μας, για να σπείρει τον φόβο και την τρομοκρατία, στοχεύοντας κατά συνέπεια στην ποινικοποίηση της ελεύθερης πολιτικής βούλησης.

Σύντροφοι και Συναγωνιστές, χαράξτε στη καρδιά σας τα λόγια του Αρχηγού: «Μας περιμένει ένας ολόκληρος Λαός. Έχουμε καθήκον να σταθούμε στο πλευρό του και να αγωνιστούμε για τα Δίκαιά του. Μα, προπαντός, έχουμε καθήκον να φανούμε αντάξιοι της Ιστορίας του Μεγάλου μας Έθνους. 

Γιατί."κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί"!»

Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν απαγορεύεται 

Η Νίκη είναι Δική μας!













Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! 
Κοσμοσυρροή στις εκδηλώσεις μας 
σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη


Πειραιάς



Νέο Ηράκλειο 




Θεσσαλονίκη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ