ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Σταύρος Λυγερός: Όλα γίνονται για τις ψήφους τη Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Τα πραγματικά κίνητρα των πολιτικάντηδων και των υπαλλήλων τους στα κανάλια, έδειξαν - άθελα τους πιθανόν – με ρεπορτάζ του το MEGA και η εφημερίδα «Τα Νέα». Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα μιλά για αυτό που πραγματικά έχει πειράξει τους πολιτικάντηδες και τους έχουν οδηγήσει στο υποκριτικό, παραληματικό παροξυσμό των τελευταίων ημερών.
Δείχνουν για ποιον λόγο αποδίδονται ευθύνες στην Χρυσή Αυγή για μία δολοφονία, με την οποία προφανώς καμία ανάμειξη δεν είχε και για ποιον λόγο γίνεται η επίκληση της «συλλογικής ευθύνης», που ίσχυσε μοναχά σε κομμουνιστικά καθεστώτα. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας του ΔΟΛ ονομάζεται «Μαύρη διείσδυση στις εργατογειτονιές» και αναφέρεται στα ποσοστά που απέσπασε στις τελευταίες εκλογές ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή στις λαϊκές γειτονιές της Ελλάδος, αλλά και γενικότερα. Αυτό που πειράζει τους πολιτικάντηδες είναι ότι η Χρυσή Αυγή τους διαλύει εκλογικά και βλέπουν συντόμως να έρχεται η έξοδος τους από το πολιτικό σύστημα, προς τέρψιν όλων των Ελλήνων, που θα αισθανθούν ανακουφισμένοι να απαλλαχθούν από τους κλεπτοκράτες.
Αναφερθήκαμε τις τελευταίες ημέρες στις πολιτικές δολοφονίες του «συνταγματικού τόξου», στις οποίες δεν έγινε χρήση της «συλλογικής ευθύνης». Από τον Τεμπονέρα και την «εταιρία δολοφόνων» μέχρι τους αυτόχειρες του μνημονίου και τους νεκρούς της αριστερής τρομοκρατίας, το κράτος έδειξε μονίμως μία ανοχή απέναντι στις πολιτικές δυνάμεις, στις οποίες πρόσκεινταν οι δράστες, αφού δεν γίνεται μία πολιτική δύναμη να φέρει ευθύνη για έναν δολοφόνο. Γιατί, όμως, αυτό δεν ίσχυσε στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής; Η απάντηση είναι τα «κουκιά», τα ψηφαλάκια, που η Χρυσή Αυγή κόβει από τους πολιτικάντηδες, αποδεικνύοντας καθημερινά στον Ελληνικό Λαό ότι είναι η μοναδική Φωνή Αλήθειας στο Κοινοβούλιο, το Φως που θα σκορπίσει τα σκοτάδια της κλεπτοκρατίας και της διαπλοκής.
Παρόμοια κίνητρα διακατέχουν και τους «ευρωπαίους» εντολείς των πολιτικάντηδων, οι οποίοι βλέπουν την διάλυση των εγχώριων συνεργατών τους. Βλέπουν να χάνεται μία ιστορική ευκαιρία για διάλυση της Ελλάδας και φωνάζουν για να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμουΑυτό που διακυβεύεται για τους πολιτικάντηδες, τους καναλάρχες και τα αφεντικά τους αυτή την περίοδο είναι η κυριαρχία τους. Διακυβεύεται η δυνατότητα τους να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και να φτωχοποιήσουν τους Έλληνες. Αυτό είναι το κίνητρο τους για να χτυπάνε με τόση λύσσα την Χρυσή Αυγή.
Η πιο ξεκάθαρη ομολογία προέκυψε από τα λεγόμενα του Σταύρου Λυγερού στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Star, όπου ο πολιτικής αναλυτής τόνισε με λίγα λόγια πως η Χρυσή Αυγή κινείται στο 20% και αυτό που επιδιώκεται τις τελευταίες μέρες είναι η επιστροφή των ψηφοφόρων στο μαντρί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ