ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Οι αντάρτες πιθανόν να προκαλέσουν προβοκάτσια με χημική επίθεση κατά του Ισραήλ υπονομεύοντας τον 'Ασαντ



ΟΙ ΗΠΑ και ο Πρόεδρος Ομπάμα έχουν φέρει την κατάσταση σε τέτοιο σημείο που, εάν υποχωρήσουν, θα συνιστά ήττα της Αμερικής και του γοήτρου της ως παγκόσμιας υπερδύναμης, ενώ από την άλλη θα θεωρηθεί νίκη, έστω και προσωρινή, του καθεστώτος Άσαντ από τη μια και της Ρωσίας από την άλλη, η οποία για πρώτη φορά μετά τη λήξη του ψυχρού πολέμου θα επανέλθει με έντονο τρόπο στο προσκήνιο. 


Εάν τελικά κτυπήσουν οι ΗΠΑ, θα επιβεβαιώσουν την παντοδυναμία τους και δη στην περιοχή μας.

Βεβαίως, υπάρχει και ο ισχυρισμός ότι εάν κτυπήσουν οι ΗΠΑ θα προκύψουν τρομοκρατικά αντίποινα. 

Είναι ορθός ο ισχυρισμός, όμως, από την άλλη, εάν η τρομοκρατία αποτρέπει την τιμωρία εγκλημάτων, τότε θα πρόκειται για νίκη των τρομοκρατών και ήττα της δημοκρατίας. 

Πολύ φοβούμαι ότι μια 
προβοκάτσια μεγάλης κλίμακας 
είναι υπαρκτή και επιχειρησιακά αναμενόμενη αφού  θα ανέτρεπε την αμφισβήτηση σε δράση και στην ανοχή της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Οι αντάρτες, π.χ που μάχονται κατά των κυβερνητικών στρατευμάτων της Συρίας, είναι θα μπορούσαν να επιφέρουν πλήγμα κατά του Ισραήλ - κάνοντας χρήση χημικών όπλων – από περιοχή ελεγχόμενη από τις συριακές αρχές, για να προκαλέσουν προβοκάτσια μεγάλης κλίμακας  προκειμένου να υπονομεύσουν τον 'Ασαντ και την αξιοπιστία του.

Ήδη σήμερα , ο Υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, πρότεινε στη Δαμασκό να παραδώσει τα χημικά όπλα σε διεθνή έλεγχο. Ο Υπουργός Εξωτερικών της Συρίας, Ουαλίντ Μουαλέμ, δήλωσε ότι η Δαμασκός χαιρετίζει την πρόταση της Ρωσίας.
 
ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ‘ΚΕΡΙ” ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΟΠΛΑ ΥΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΕΛΕΓΧΟ, ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.

Είδομεν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ