ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΚΟΠΙΩΝ - ΚΟΣΟΒΟΥ...Ξαφνική Άσκηση της Δύναμης 'Δ΄στο Γράμμο με εντολή A/ΓΕΕΘΑ.

 

Σε αποκλεισμό των συνόρων της ΠΓΔΜ με το Κόσοβο προχώρησαν το βράδυ μεταφορείς από την ΠΓΔΜ, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του Κοσόβου να επιβάλει εμπάργκο στις εισαγωγές προϊόντων από τα Σκόπια.

Μετά από πρωτοβουλία της Ένωσης Μεταφορέων, απέκλεισαν με τα φορτηγά τους τη συνοριακή διάβαση Μπλάτσε, διακόπτοντας με τον τρόπο αυτό τη διακίνηση αγαθών και τις μετακινήσεις ανθρώπων στα σύνορα μεταξύ της ΠΓΔΜ και του Κοσόβου.

Προ ημερών η κυβέρνηση του Κοσόβου προχώρησε στην επιβολή εμπάργκο στις εισαγωγές προϊόντων από τα Σκόπια, εξαιτίας της απόφασης της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ να επιβάλλει περιορισμούς στις εισαγωγές σιτηρών και αλεύρων από τις χώρες της CEFTA (Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου Κεντρικής Ευρώπης).

Η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ είχε αποφασίσει την επιβολή περιορισμών στις εισαγωγές σιτηρών και αλεύρων από την 1η Ιουλίου, με σκοπό την προστασία της τιμής της τοπικής παραγωγής. Οι περιορισμοί αυτοί επρόκειτο να διαρκέσουν μέχρι τα τέλη του έτους. Ωστόσο, από τις 2 Σεπτεμβρίου, η ΠΓΔΜ ήρε τους περιορισμούς για τις εισαγωγές σιτηρών, ενώ ανήγγειλε ότι από τα μέσα Σεπτεμβρίου θα ανακληθεί και η απόφαση για περιορισμούς στις εισαγωγές αλεύρων.

Βροντερό μήνυμα στους Αλβανούς ,Σκοπιανούς και όχι μόνο...έστειλε ο Α/ΓΕΕΘΑ με την ξαφνική αξημέρωτα Άσκηση της Δύναμης ''Δ"" ! 
 
Καθήστε καλά γιατί φτάνουμε σε χρόνο ρεκόρ και δεν χρειαζόμαστε να είμαστε στατικοί σε Στρατόπεδα !

Τις πρωινές ώρες της 10ης Σεπτεμβρίου 2013, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και στο πλαίσιο άσκησης «Πυρπολητής 6/13» ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης ("Δ") του Βόρειου τομέα με σκοπό την διεξαγωγή αεροκίνητης ενέργειας καθώς και ανάπτυξη τμήματος ορεινών καταδρομών στον ορεινό όγκο του Γράμμου (περιοχή χωρίου Διποταμία)

Στην άσκηση συμμετέχουν προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων των τμημάτων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Βόρειου χερσαίου τομέα καθώς και μεταφορικά Ε/Π του ΣΞ τα οποία θα συνοδεύονται από επιθετικά Ε/Π APACHE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ