ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ο παραδοσιακός δεξιός θα κρίνει το επόμενο εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα

Ο παραδοσιακός δεξιός θα καθορίσει την τύχη της Ελλάδος και της κυβέρνησης
Γιατί απομακρύνεται από την ΝΔ και προσεγγίζει την Χρυσή Αυγή 

Οι τίμιοι πατριώτες της παραδοσιακής δεξιάς φεύγουν από την ΝΔ κι έρχονται στην Χρυσή Αυγή!


Ο παραδοσιακός δεξιός θα καθορίσει την τύχη της Ελλάδος και της κυβέρνησης.
 
Θα αναπτύξω μια άποψη η οποία εκτιμώ ότι το επόμενο διάστημα μέχρι τις ευρωεκλογές ή τις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα βρεθεί στο επίκεντρο αναλύσεων.

Για να αξιολογήσουμε τον ρόλο του παραδοσιακού δεξιού θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τα χαρακτηριστικά του.

Πρωτίστως δεν αποδέχομαι τον όρο λαϊκή δεξιά αλλά παραδοσιακή δεξιά.

Ο παραδοσιακός δεξιός δεν είναι ο συντηρητικός πολίτης της κοινωνίας αλλά ο πολίτης εμποτισμένος με αρχές και ιδεολογία.

Ο πολίτης που έχει κώδικα αρχών και αξιών σταθερό.

Ο πολίτης που πιστεύει στον φιλελευθερισμό με παραδοσιακό τρόπο, που αποδέχεται ένα μοντέλο καπιταλιστικό αλλά με ανθρώπινο πρόσωπο.

Ο παραδοσιακός δεξιός έχει σημαίνοντα ρόλο στην κοινωνία και παρέμβαση.

Ο πυρήνας των παραδοσιακών δεξιών στην Ελλάδα είναι περίπου 20% εκτιμώ και το 10% ίσως και 15% έχει απομακρυνθεί από την ΝΔ.

Η ΝΔ δεν εκπροσωπεί πλέον την Δεξιά αλλά ένα ρεύμα κυβερνητικό που συνεργάστηκε με το κατεστραμμένο ΠΑΣΟΚ για να κυβερνήσουν μια χώρα που είχε και έχει χρεοκοπήσει.

Προφανώς και αυτή η συνεργασία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πρέπει να αξιολογηθεί με τα δεδομένα που επικρατούν και όχι ε παραδοχές του παρελθόντος.

Αλλά το συγχωροχάρτι που έχει δώσει η ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ και το αντίθετο αξιολογείται από το παραδοσιακό δεξιό.
Ο παραδοσιακός δεξιός λοιπόν δεν είναι ο παραγκωνισμένος πολίτης της χώρας, δεν είναι ο άναρχος αριστερός που είναι εμποτισμένος με νοοτροπίες του χθες.

Ο παραδοσιακός δεξιός θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής τουαύριο γιατί στις επερχόμενες εκλογές ευρωεκλογές και βουλευτικές εκλογές θα στείλει ένα μήνυμα ένα ηχηρό μήνυμα. 

Ο παραδοσιακός δεξιός αυτό το 10% με 15% που έχει απομακρυνθεί από την ΝΔ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην Χρυσή Αυγή, που δεν εκφράζει τον παραδοσιακό δεξιό ο τσαμπουκάς της ακροδεξιάς.


Η Χρυσή Αυγή δεν είναι νεοναζιστικό κόμμα όσοι πιστεύουν τέτοιες γελοιότητες απλά θα καταλήξουν σε φαιδρά συμπεράσματα.

Είναι ένα συνονθύλευμα εθνικισμού, πατριωτισμού και δεξιών στοιχείων και στηρίζονται σε ένα σύνθημα λόγω του γεγονότος ότι είναι άφθαρτοι «δεν είναι κλέφτες».

Ο παραδοσιακός δεξιός, βλέπει από την μια πλευρά ότι η ΝΔ δεν τον εκφράζει, έχει πάψει να τον εκφράζει.

Π.χ. τα ποσοστά της ΝΔ στις επόμενες εκλογές στην Μάνη της Λακωνίας στο διαχρονικά παραδοσιακό προπύργιο της ΝΔ και της Δεξιάς θα καταρρεύσουν.

Οι παραδοσιακοί δεξιοί θα προτιμήσουν την Χρυσή Αυγή, που μπορεί να μην τους εκφράζει αλλά θα είναι μια ψήφος διαμαρτυρίας απέναντι στην εκφυλισμένη κεντροδεξιά της ΝΔ.

Ο παραδοσιακός δεξιός θα κρίνει το επόμενο εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα.

Ας το κρατήσουμε αυτό.

Δεν θα το κρίνει ο κεντρώος, ο αριστερός ακροαριστερός αλλά ο παραδοσιακός δεξιός.

Ειδικός συνεργάτης

Ο ειδικός συνεργάτης είναι πολιτικός, πρώην μέλος κυβέρνησης και θα αναλύει στο www.bankingnews.gr ορισμένες πτυχές της πολιτικής.

www.bankingnews.gr




Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: Αγώνας συνεχής
για να πέσει
το «βασίλειο» των διεφθαρμένων 
VIDEO
 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ