ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!¨Προσοχή : Η περιοχή κατασκευάζεται¨


 
 

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ  
 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. 
Η επαναχάραξη του χάρτη της Μέσης Ανατολής ήδη αρχίσει.Οι Κούρδοι θα ιδρύσουν τελικά από ότι φαίνεται ανεξάρτητο κράτος.

¨Προσοχή : Η περιοχή κατασκευάζεται¨.
 
Οι <<επαναστάσεις>> που συμβαίνουν στον αραβικό κόσμο αποτελούν τον προάγγελο σημαντικών αλλαγών που έρχονται και οι οποίες θα αλλάξουν τα δεδομένα της περιοχής, ιδιαίτερα αυτής του Λεβάντ όπως αυτά διαμορφώθηκαν μετά τη συμφωνία του Sykes-Picot σχεδόν 100 χρόνια πριν.

Σύντομα θα ιδρυθούν ανεξάρτητα κράτη όπως αυτό της Παλαιστίνης, του Κουρδιστάν, της Δυτικής Σαχάρας και της Νότιας Υεμένης και  η απόσυρση των ΗΠΑ από το Ιράκ θα δώσει την ευκαιρία για ανεξαρτησία στους Κούρδους, παρά τις αντιρρήσεις της Τουρκίας. 
 
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ