ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τους άλλους! «Όσοι πηγαίνουν προς την Χρυσή Αυγή δεν ακούνε κανέναν».

20% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ… ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!


Και βέβαια, όλες αυτές οι διαρροές που γίνονται κάθε τόσο, με τον ένα ή με τον άλλο παπαγάλο, περί ενδεχόμενης μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ ΝΔ-Χρυσής Αυγής, δε γίνονται τυχαία. 
Θέλουν να δώσουν το μήνυμα στους τίμιους πατριώτες της ΝΔ που έρχονται στα «άκρα», ότι «που πάτε, κι αυτοί αργότερα με μας θα ’ρθουν». Καλό το παραμυθάκι, δοκιμασμένο κι επιτυχημένο στο παρελθόν με τους Θεοτόκηδες, τους Βορίδηδες και τους Καρατζαφέρηδες, αλλά από κάπου μπάζει… νερά: 
η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε «Εθνική Παράταξη», ούτε «Ελληνικό Μέτωπο», ούτε ΛΑΟΣ.  
Κι αυτό ο κόσμος που την ακολουθεί το γνωρίζει πολύ καλά. Και κάποιοι ελάχιστοι που έλεγαν στην αρχή με δυσπιστία «μη μας πουλήσετε κι εσείς», σταμάτησαν να το λένε γιατί είδαν δείγματα γραφής και διαλύθηκαν και οι αμυδρές ακόμα υποψίες τους.

Ομολογία Τσατσόπουλου: έρχεται συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!

Αλλά, «αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες». Και μάλιστα κάτι αυγουλάρες ναααα, με το συμπάθιο. Την ίδια ώρα, λοιπόν, που οι διάφορες κουδουνίστρες της μνημονιοκρατίας διακινούν σενάρια διεστραμμένης πολιτικής φαντασίας, έρχεται ο Τσατσόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ και επιβεβαιώνει μια άλλη σοφή λαϊκή παροιμία. Αυτήν που λέει πως «από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια». 
Και τι είπε στο ραδιόφωνο ο εν λόγω, που σίγουρα μικρός δεν είναι;
Πως μια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ «δεν είναι ταμπού». 
Το ίδιο βράδυ, επιβεβαίωσε με νέα διευκρινιστική δήλωσή του αυτό που όλοι γνωρίζουν αλλά δεν το μαρτυράνε (γιατί δεν είναι «μικροί ή τρελοί», πως, ναι, έρχεται συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (και όσων εκ των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» είναι στην επόμενη βουλή…): 
«Η επόμενη των εκλογών, εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις θα βρει την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα. Το διακύβευμα θα είναι ή να γίνει μια κυβέρνηση ΝΔ – Χρυσής Αυγής ή να βρεθεί ένα πλαίσιο συνεργασίας των άλλων δυνάμεων. 
Εγώ απλά πιστεύω δεν θα είμαστε σε θέση να επιλέξουμε μια καλή λύση αλλά την λιγότερο επώδυνη ανάμεσα σε δυο κακές. Και από το να έχω τα βλαμμένα της Χρυσής Αυγής, τους καθαρόαιμους νεοναζί, να κάνουν παιχνίδι και να ορίζουν την πολιτική προτιμώ να συνεννοηθώ με αμοιβαίους συμβιβασμούς με την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ».

20% η Χρυσή Αυγή και… κλάφτα Χαράλαμπε!

Βέβαια, μέσα στην πρεμούρα τους, οι διάφοροι εντεταλμένοι να παίξουν το ρόλο του… κυματοθραύστη της Χρυσής Αυγής, είπαν και μια μεγάλη αλήθεια: ότι η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει στις επόμενες εκλογές! «Ένα εκατομμύριο είναι έτοιμοι να την ψηφίσουν», είπε με δέος ο Πολύδωρας. Ξέρετε πόσο επί τοις εκατό είναι το εκατομμύριο; 17-18%. 
«Το μείζον είναι να προτείνει κανείς αποτελεσματικούς τρόπους αναχαίτισης της ραγδαίας δημοσκοπικής ανόδου της ΧΑ. 
Γιατί εάν δεν θέλουμε να κρύβουμε το κεφάλι μας μέσα στην άμμο, πρέπει να αντικρίσουμε την αλήθεια που λέει πως ποτέ στο παρελθόν η ΝΔ δεν είχε ανάλογη διαρροή ψήφων προς τα δεξιά της», είπε ένας άλλος (μάλλον) αυτόβουλος υποψήφιος κυματοθραύστης της Χρυσής Αυγής, ο Παναγιώτης ο Ψωμιάδης. 
Κολλάνε αυτά με τα 12 και τα 13% που δίνουνε οι εταίρες δημοσκοπήσεων; Ασφαλώς όχι. 
Το πράμα έχει ξεφύγει πολύ, είναι εκεί περίπου που ομολογεί ο Βύρων, κι άμα υπολογίσουμε και την «κρυφή» ψήφο πάει στο 20% και «κλάφτα Χαράλαμπε» (όπου «Χαράλαμπος»  διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι τους )!

Το παρακάτω σκίτσο σατιρίζει τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, αλλά και το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης Σύριζα - ΝΔ, το οποίο αποτελεί μονόδρομο για παραμονή στην εξουσία για το "συνταγματικό τόξο".

Εμείς το μόνο που θα προσθέσουμε είναι ότι αν κοιτάξουμε και... στις επαναληπτικές εκλογές, όπως προτρέπει η γελοιογραφία, η Χρυσή Αυγή θα είναι ακόμη ψηλότερα! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ