ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...!!!



8ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών 
13 Οκτ 2012 OAKA
video

ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ...~!!!


Ο Βασίλης Καριοφυλλίδης κατάφερε να διανύσει 2.200 χιλιόμετρα σε έναν μήνα με το ποδήλατό του και να εκπληρώσει το όνειρό του να φθάσει στη γη των προγόνων του, στην Τραπεζούντα του Πόντου, όπου στην Παναγία Σουμελά άναψε συγκινημένος 40 κεριά, αποτελώντας έτσι ο ίδιος τη γέφυρα μεταξύ παρελθόντος και παρόντος για τον Ποντιακό Ελληνισμό, που ξεριζώθηκε πριν από 90 χρόνια από τις πατρογονικές εστίες του.

Εν έτει 2012 όμως, συνάντησε στο ταξίδι του κυρίως φιλόξενα χαμόγελα και βοήθεια από τους Τούρκους πολίτες για το εγχείρημά του, ενώ παράλληλα του διέθεσαν αστυνομική συνοδεία στη διαδρομή του! Στην Κωνσταντινούπολη είχε μάλιστα θερμή συνάντηση με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος ευλόγησε την προσπάθειά του.

Αυτήν τη στιγμή, ο Βασίλης βρίσκεται στη Σαμψούντα και προετοιμάζει την επιστροφή του στην Ελλάδα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ