ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΕΜΕΙ 
ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ Χ.Α 
ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ!



Τα μυστικά γκάλοπ που έχουν στην διάθεση τους τα κόμματα, φέρνουν τη Χρυσή Αυγή δεύτερη πολιτική δύναμη πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ και με διαρκώς ανοδικές τάσεις.

Τα γκάλοπ αυτά συνταράσσουν συθέμελα τα κόμματα, κυρίως διότι η Χρυσή Αυγή θεωρείται ανεξέλεγκτος για το πολιτικό σύστημα χώρος. Μεγάλο μέρος του λαού φαίνεται ότι έχει βρει διέξοδο λύση την Χρυσή Αυγή, προκειμένου να εκφράσει την αντίδρασή του. 

Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης αντιτίθεται με σφοδρότητα στο κατεστημένο πολιτικό σύστημα και τις εκφάνσεις του και θεωρεί ότι η Χρυσή Αυγή προσωποποιεί την λαϊκή οργή και αγανάκτηση. 

Μάλιστα, έρχονται πιο κοντά στην Χρυσή Αυγή όσο βλέπουν ότι το πολιτικό σύστημα αφιονίζεται και καταδικάζει σύσσωμο οποιαδήποτε πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής. 

Όπως έκανε με την κοινωνική προσφορά του κόμματος προς τους έχοντας ανάγκη Έλληνες: το πολιτικό σύστημα και κυρίως τα κόμματα της αριστεράς προσπάθησαν να προσδώσουν ρατσιστική χροιά στην πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής, επειδή η προσφορά της περιοριζόταν μόνον σε Έλληνες και όχι αλλοδαπούς!

Έτσι, σιγά-σιγά βγαίνουν από το ...συρτάρι συζητήσεις ώστε να βρεθεί η φόρμουλα να τεθεί εκτός νόμου και εκτός βουλής η χρυσή Αυγή.

Να θυμίσουμε ότι στο θέμα έχει ήδη αναφερθεί ο μεγάλοτραπεζίτης Μπαρόζο ζητώντας «εάν χρειαστεί να τεθεί ακόμα και εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή».



Συγκεκριμένα τόνισε ότι "Η Κομισιόν δε θα διστάσει να αναλάβει δράση εναντίον όσων παραβιάζουν τα ανθρώπινα και θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μηχανισμούς που διαθέτουμε».

Προς τι όμως η απορία του πολιτικού συστήματος για το πολιτικό αυτό <<μόρφωμα>> όπως αυτή το χαρακτηρίζει ? 

Δέν είναι κομμάτι της κοινωνίας μας ?

Είναι οι ίδιοι Έλληνες, που βρίζουν χυδαία όσους δεν ταιριάζουν στην κοσμοθεωρία τους.

Είναι εκείνος ο συμπολίτης μας, ο οποίος κρυβόταν επιμελώς πίσω από τα δύο μεγάλα κόμματα επί σειρά ετών, βολευόταν ενδεχομένως με τις εξυπηρετήσεις τους και δήλωνε την πίστη του προς αυτά αλλά στην πραγματικότητα, έτρεφε για τη Δημοκρατία άσβεστη αντιπάθεια.

Είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, που δήλωνε δειλά στο παρελθόν και ολοφάνερα την τελευταία διετία, ότι η χούντα ωφέλησε τον τόπο, ο Μεταξάς ήταν ένας αληθινός πατριώτης, που είπε το «ΟΧΙ» στον κατακτητή, σε αντίθεση με τους σημερινούς «νενέκους». 

Ο ίδιος άνθρωπος νοσταλγεί με καημό εκείνα τα υπέροχα χρόνια, από την εποχή του Μεταξά έως την πτώση της χούντας, όταν ο κόσμος δεν πεινούσε και κοιμόταν με ανοικτά παράθυρα (!!!).

Είναι εκείνο το κομμάτι της κοινωνίας μας, το οποίο εδώ και δεκαετίες έκρυβε τα πραγματικά του αισθήματα για τον κοινοβουλευτισμό αλλά αποκαλύφθηκε τώρα χάρη στην εν γένει κρίση, αφού δεν υπήρχε, πλέον, λόγος να κρατάει τα προσχήματα.

Τα κόμματα της Αριστεράς στα μάτια του, αποδείχτηκαν  πολιτικές φούσκες και  μετατρέπονται στα μάτια της κοινωνίας μοιραία σε αποδιοπομπαίο τράγο μιας προβληματικής κοινωνίας και ενός εξίσου προβληματικού κράτους, και από την άλλη πλευρά υπάρχει και μια Αριστερά της οποίας ένα κομμάτι δείχνει αλλεργικό στην κριτική. 

Σε μια κοινωνία, που γυρεύει απελπισμένα τρόπους επίλυσης των προβλημάτων της, αμφότερα τα ανωτέρω φαινόμενα είναι ανησυχητικά και δεν προδιαθέτουν κανένα για νηφάλιες προσεγγίσεις των προβλημάτων αυτών και, εντεύθεν, επαρκείς προτάσεις για την αντιμετώπισή τους.

ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ 
ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΟΥΜΕ 

Γιατί δείτε τι ζητάει ο κόσμος από την Χρυσή Αυγή





σε μία φωτογραφία 





που κάνει τον γύρω του διαδικτύου









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ