ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Και τρίτη Ταξιαρχία στο συριακό Κουρδιστάν

Και τρίτη Ταξιαρχία ίδρυσαν οι Κούρδοι της Συρίας 










Στην δημιουργία και της τρίτης Ταξιαρχίας προχώρησαν οι Κούρδοι της Συρίας στην πόλη Kobanê. Είχε προηγηθεί η ίδρυση μίας Ταξιαρχίας στην πόλη Efrin και ακόμα μίας στην πόλη Qamishlo.

Η ανακοίνωση των Κούρδων της Συρίας αναφέρει ότι η ίδρυση των Ταξιαρχιών αυτών εντάσσεται στην προσπάθεια των Κούρδων για την προστασία των τοπικών πληθυσμών και για την επίτευξη της ελευθερίας του κουρδικού λαού που είναι και ο απώτερος στόχος από τότε που οι Κούρδοι εξεγέρθηκαν κατα της κυβέρνησης της Συρίας στις 12 Μαρτίου του 2004 στην πόλη Qamishlo.

Οι Ταξιαρχίες αυτές θα υπερασπιστούν τους Κούρδους κατά οποιασδήποτε απειλής είτε αυτή προέρχεται από το εσωτερικό της χώρας είτε από άλλο εξωγενή παράγοντα. 

Οι δύο πρώτες Ταξιαρχίες ιδρύθηκαν στην 14 Σεπτεμβρίου (Efrin) και στις 4 Οκτωβρίου (Qamishlo). 

Μετά την ολοκλήρωση της ίδρυσης των Ταξιαρχιών θα ακολουθήσει η ίδρυση και άλλων στρατιωτικών σχηματισμών σε ολόκληρο το συριακό Κουρδιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ