ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

o Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ αρχίζει τις δοκιμές του κανονιού Γκάους


To Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ 
αρχίζει τις δοκιμές του κανονιού Γκάους



Ένα ριζικά νέο είδος εξοπλισμού παραδόθηκε για να δοκιμαστεί από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Το όπλο, γνωστό στην πλειονότητα όσων παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια με την ονομασία «κανόνι Γκάους» αποδείχθηκε κάθε άλλο παρά προϊόν φαντασίας.


Όπως μετέδωσε η υπηρεσία Τύπου του αμερικανικού Ναυτικού, οι δοκιμές του πρότυπου ηλεκτρομαγνητικού κανονικού άρχισαν στο πεδίο δοκιμών Dahlgren.
Το Πεντάγωνο θεωρεί το υπό δοκιμή μέσο ελπιδοφόρο όπλο για το δεύτερο μισό του 21ου αιώνα. Για την επιτάχυνση κατά την εκτόξευση εννεάκιλων οβίδων μη εκρηκτικού τύπου έως ταχύτητα, που υπερβαίνει 5 φορές την ταχύτητα του ήχου, χρησιμοποιείται ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Ο στόχος πετυχαίνεται χάρη στην υψηλή κινητική ενέργεια, που εκλύεται κατά το χτύπημα. Η ενέργεια του πυρός φθάνει τα 33 ΜJ. Για σύγκριση 1 MJ ισοδυναμεί με την ενέργεια, που απελευθερώνεται κατά τη σύγκρουση ενός φορτηγού σε τοίχο με ταχύτητα 160 χλμ./ώρα.

Κρίνοντας από τους προκαταρκτικούς υπολογισμούς το βεληνεκές της πτήσης της οβίδας, που εκτοξεύθηκε από ένα τέτοιο κανόνι μπορεί να φθάσει τουλάχιστον τα 200 θαλασσινά μίλια. Στο αμερικανικό Πεντάγωνο υπολογίζουν ότι η ανάπτυξη του συγκεκριμένου τύπου όπλου θα ολοκληρωθεί ως το 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ