ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Η ΝΔ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!


Η ΝΔ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!




Η Γραμματεία Παλιννοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας, τιμώντας τη μνήμη εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων της Θράκης, του Πόντου και της ευρύτερης Μικράς Ασίας, θυμάτων της Γενοκτονίας, καθώς και των άνω του ενός εκατομμυρίου προσφύγων, οι οποίοι ήρθαν κυνηγημένοι στη μητροπολιτική Ελλάδα, διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο:


"Έλληνες, Αρμένιοι, Ασσύριοι: Τρεις Γενοκτονίες, Ιστορική Μνήμη-Στρατηγική Αναγνώρισης"

Τιμάμε τη μνήμη Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων, αρχαίων εθνών με σημαντική πολιτιστική κληρονομιά, που έπεσαν θύματα της γενοκτονικής πολιτικής, κοινών θυτών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012, στις 18:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, αίθουσα Olympia, οδός Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα.

Κύριοι ομιλητές θα είναι:

Κωνσταντίνος Φωτιάδης, Καθηγητής της Ιστορίας του Νέου Ελληνισμού, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.
Μιχαήλ Βαρλάς, Ιστορικός, Τμήμα Γενεαλογίας και Προφορικής Ιστορίας του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.
Νίκος Λυγερός, Στρατηγικός Σύμβουλος.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν εκπρόσωποι της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος, της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδος και της Πανελλήνιας Ένωσης Ασσυρίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ