ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ρωσία εκλογές: ο Πούτιν θα επιστρέψει στο Κρεμλίνο

Κερδίσαμε! Δακρυσμένα μάτια Πούτιν διακηρύσσει νίκη
Στη Ρωσία τελείωσαν 
οι προεδρικές εκλογές. 














Τη δοσμένη στιγμή συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων των εκλογέων. Βάσει των στοιχείων στις 23.00 ώρα Μόσχας υπέρ του Βλαντίμιρ Πούτιν ψήφισε το 63,58% των ψηφοφόρων. Υπέρ του Γκενάντι Ζιουγκάνοφ – το 17,3%. Υπέρ του Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι – το 7,05%. Υπέρ του Σεργκέι Μιρόνοφ – το 3,73%, Και υπέρ του Μιχαήλ Πρόχοροφ – το 7,21%.





Βλαντιμίρ Πούτιν, που για να κερδίσει μια τρίτη προεδρική θητεία, δήλωσε τη νίκη του και ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του για την υποστήριξή τους. Δημοσκόπηση σε πάνω από 60 τοις εκατό, με σχεδόν τις μισές ψήφους καταμέτρηση, φαίνεται σίγουρη νίκη.

« Έχουμε κερδίσει σε ένα ανοικτό και δίκαιο αγώνα », δήλωσε ο Πούτιν αντιμετώπιση 110.000 ανθρώπους, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Manège έξω από τα τείχη του Κρεμλίνου.

Τόνισε ότι αυτή η νίκη σηματοδοτεί μια ήττα για εκείνους που θέλουν να καταστρέψουν τη Ρωσία.

" Αυτό ήταν κάτι περισσότερο από ένα προεδρικών εκλογών αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό τεστ για μας - δοκιμασία για την πολιτική ωριμότητα του λαού και την ανεξαρτησία μας. Έχουμε αποδείξει ότι κανείς δεν μπορεί να επιβάλει τίποτα σε μας έχουμε δείξει ότι οι άνθρωποι μας είναι σε θέση να πει τη διαφορά μεταξύ της επιθυμίας για την καινοτομία και την πρόοδο από τις πολιτικές προκλήσεις ότι η πίεση με ένα και μόνο στόχο - να καταστρέψει τη Ρωσία. Σήμερα οι άνθρωποι μας έχουν αποδείξει ότι αυτά τα σενάρια δεν πρόκειται να εργαστούν στη χώρα μας , "δήλωσε ο Πούτιν.


Θα εργαστούμε με ειλικρίνεια και έντονα και τότε θα έχουμε επιτυχία σας ενθαρρύνουμε όλους να ενωθούν προς όφελος του έθνους μας ή και από την πατρίδα.

Πούτιν εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με τον απερχόμενο πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος ευχαρίστησε επίσης όλους τους υποστηρικτές του Πούτιν.

" Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη υποψηφίων μας. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη το σύνολο της χώρας μας χρειαζόταν ο καθένας χρειάζεται αυτή τη νίκη δεν θα την δώσει μακριά σε κανέναν " , είπε ο πρόεδρος.

Βλαντιμίρ Πούτιν οδηγεί την κούρσα για την κορυφαία θέση της χώρας με πάνω από 60 τοις εκατό των ψήφων. Ο ηγέτης του Ρωσικού Κομμουνιστικού Κόμματος Γκενάντι Zyuganov βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 17 τοις εκατό περίπου.




Τα επίσημα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών θα ανακοινωθούν στις 14 Μαρτίου το αργότερο.



Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τις εκλογές, βάσει των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας νικητής αναγνωρίζεται ο υποψήφιος που έχει συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, δηλαδή το 50% + οποιοδήποτε αριθμό ψήφων. Σε περίπτωση, που κανένας από τους υποψηφίους δεν θα πάρει πάνω από τις μισές ψήφους, τότε ο νικητής αναδεικνύεται στο δεύτερο γύρο, στον οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιοι που πήραν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας.

Παρακολουθούν την πορεία των εκλογών και την τήρηση όλων των κανόνων οι διαπιστευμένες πολυάριθμες αντιπροσωπείες ξένων παρατηρητών, που εκπροσωπούν τέτοιους οργανισμούς, όπως είναι ο ΟΑΣΕ, η ΚΚΣΕ, ο Οργανισμός Συνεργασίας της Σαγκάης και άλλες δομές. 

 Στους ξένους παρατηρητές παραχωρούνται αρμοδιότητες παρόμοιες με τα δικαιώματα των εθνικών παρατηρητών.Σημείωση: η φετινή εκστρατεία έχει μία σειρά ιδιομορφίες σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογές. 

Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας εκλέγειται για πρώτη φορά για 6 χρόνια αντί των 4, όπως προηγούμενα. Υπάρχουν νεωτερισμοί και στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Με εντολή του πρωθυπουργού της Ρωσίας όλα τα εκλογικά τμήματα στη χώρα (πάνω από 91.000) είναι εφοδιασμένα με web κάμερες (2 σε κάθε τμήμα). Η βιντεοσκόπηση γίνεται τόσο κατά την ψηφοφορία, όσο και κατά την καταμέτρηση των ψήφων των εκλογέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ