ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΟΙ 60ΑΡΗΔΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΟΙ 60ΑΡΗΔΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

 
Χωρίς όριο ηλικίας προσήλθαν πάνω από 200.000 ψηφοφόροι σύμφωνα με τα στοιχεία που εξέδωσε η Ιπποκράτους για να ψηφίσουν τον Βενιζέλο, που … αρχίζει την ανανέωση.

Όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Βενιζέλου είχαν μέσο όρο ηλικίας τα 60χρόνια σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι οποίοι με κάθε τρόπο έσπευσαν στα εκλογικά κέντρα, τα οποία δεν ήταν ανάλογα προετοιμασμένα και είχαν σοβαρές ελλείψεις κυρίως σε … λευκά.

Στα στοιχεία πάντως δείχνουν ότι στοίχημα της συσπείρωσης όχι μόνο δεν επιτεύχθηκε, αλλά προβλημάτισε κιόλας πολλούς, εν όψει και των εθνικών εκλογών.

Το γεγονός πάντως ότι ο νέος αρχηγός, έστω και με το ένα πέμπτο των ψηφοφόρων που εξέλεξαν τον Γιώργο Παπανδρέου, στους καλούς καιρούς του ΠΑΣΟΚ, έχει κομματικό στρατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ