ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ουδεν κακόν αμιγές καλού! Oι Ελληνες ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ!

Ουδεν κακόν αμιγές καλού!
Oι Ελληνες ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ! 

Οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού, ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Επρεπε να φτάσουμε στο μηδέν για να ενωθούμε όλοι! 

Αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, ακραίοι και γώ δε ξέρω τί άλλο. Μέσα σε λίγους μήνες, κι ενώ επέκειτο η παράδοση της χώρας μας στους δανειστές, αυτό εν πολλοίς επετεύχθη.

Ομως, στον τομέα του ποδοσφαιρικού οπαδισμού, τα πράγματα ήταν ακόμη άσχημα. Δεν πέρασε πολύ καιρός, που οι οπαδοί των δύο μεγάλων ομάδων της Ελλάδας, είχαν τσακωθεί άσχημα στους μεταξύ τους αγώνες! Ομως, απ ό,τι φαίνεται, η πατρίδα είναι τελικά πιο πάνω απο τη κόκκινη η πράσινη φανέλλα των ομάδων που υποστηρίζουν!

Σύμμαχοι λοιπόν απέναντι στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ελλάδας θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή οπαδοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου και 
απέναντι στον κοινό εχθρό της πατρίδας.

Όπως προκύπτει από συνδεσμιακές πηγές, στελέχη από τα κορυφαία κλαμπ των τριών ομάδων ετοιμάζουν κοινή πορεία προς το Σύνταγμα, όπου το απόγευμα της Κυριακής έχει προγραμματιστεί παλλαϊκό συλλαλητήριο ενόψει της ψήφισης του Μνημονίου 2 στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Η συνεννόηση έγινε το βράδυ της Παρασκευής και το ραντεβού έχει οριστεί για τις 14:30 σε κεντρικό σημείο του Αγίου Δημητρίου, όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ενδέχεται να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 4.000 οπαδοί. Οι "Πάνθηρες" Πανιώνιοι εκδήλωσαν ήδη τις προθέσεις τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κι έτσι, μπροστά στο ύψιστο εθνικό ζήτημα, οι οπαδικές διαφορές μένουν στην άκρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ