ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Καταρρέουν…. Συμπαρασύρουν την Ελλάδα στην καταστροφή

Καταρρέουν…. 
Συμπαρασύρουν την Ελλάδα 
στην καταστροφή
ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Το πολιτικό σύστημα καταρρέει και η κατάσταση στην χώρα είναι χαοτική. Και το γεγονός ότι το πολιτικό σύστημα καταρρέει με τόσο θόρυβο θα μπορούσε να είναι διαχειρίσιμο αν υπήρχε εναλλακτική πρόταση. Το δύσκολο λοιπόν και κρίσιμο για τη χώρα είναι ότι δεν υπάρχει λύση.

Τα πράγματα για την Ελλάδα με την τροπή που πήρε ακόμη και η κυβέρνηση συνεργασίας είναι σαφώς πιο δύσκολα από ένα όχι ή ένα ναι στο νέο μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση.

Πίσω από το «ναι» ή πίσω από το «όχι» δεν υπάρχει τίποτα. Η παρούσα πολιτική ηγεσία δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Στο ίδιο ερώτημα, στο ναι ή όχι δύσκολα θα μπορούσε να απαντήσει και ο Ελληνικός λαός. Έτσι οι πολίτες σαστισμένοι, μουδιασμένοι, έχουν μετατραπεί σε θεατές του δικού τους δράματος. Ο Ελληνικός λαός δεν ξέρει πια τι να διεκδικήσει. Δεν βλέπει διέξοδο για να τη διεκδικήσει.

Τα μέτρα που απαιτούν οι εταίροι ούτε την Ελλάδα μπορούν να σώσουν ούτε ο λαός τα αντέχει.

Ήταν η σταγόνα για να ξεχειλίσει το ποτήρι και να μπούμε σε ένα δρόμο που κανείς δεν ξέρει που θα μας βγάλει. Κυρίως ποιος θα μας βγάλει...

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση. Ένας βουλευτής του παραιτήθηκε, μία υπουργός κι ένας υφυπουργός εγκατέλειψαν τις καρέκλες τους.

Τέσσερις βουλευτές είπαν επισήμως ότι δεν ψηφίζουν το μνημόνιο και γύρω από αυτούς δημιουργείται μία ισχυρή ομάδα έτοιμη να πει το ίδιο.

Στη Νέα Δημοκρατία η κατάσταση είναι έκρυθμη με στελέχη πό όλη την Ελλάδα να στέλνουν μηνύματα στη Συγγρού και να καυτηριάζουν τη στάση της. Η κοινοβουλευτική ομάδα είναι στην κυριολεξία καζάνι που βράζει.

Ο Πρωθυπουργός –δοκιμάστηκε στο πρόσωπό του η συνταγή του τεχνοκράτη- σε αδιέξοδο, αδύναμος να διαχειριστεί την κατάσταση. Κατώτερος των περιστάσεων.

Η κατάρρευση και η πτώση μόλις ξεκίνησε. Δυστυχώς όμως συμπαρασύρουν την Ελλάδα στην καταστροφή.... Με τη βοήθεια βέβαια Ευρωπαίων και τροικανών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ