ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΝΔ

ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΝΔ
 
 
 
“Όσοι μιλούν για παράταση του βίου αυτής της κυβέρνησης ή για συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές, μιλούν εκ του πονηρού” δήλωσε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης απαντώντας σε δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ περί συγκυβέρνησης την επόμενη των εκλογών.

Η ΝΔ δεν θέλει να κόψει το μαχαίρι κάθε συζήτηση περί συνεργασίας ωστόσο το τάιμινγκ προκαλεί προβληματισμό καθώς ο κ. Σαμαράς έχει κηρύξει πανστρατιά για να επανέλθουν τα διαγραμμένα στελέχη και να καταστήσει τη ΝΔ πλειοψηφικό ρεύμα στην ελληνική κοινωνία.

Η ΝΔ όπως δήλωσε και ο κ. Μιχελάκης «αγωνίζεται και θα κερδίσει τις εκλογές αυτοδύναμα». Η συζήτηση περί κυβέρνησης συνεργασίας την επομένη των εκλογών την οποία υποθάλπτουν παρασκηνιακά και ορισμένοι από τους μεσαιοχωρίτες και νεοφιλελεύθερους της ΝΔ ενισχύει την επιχειρηματολογία όσων προβάλλουν ότι η ΝΔ έχει πάρει τον δρόμο του ΠΑΣΟΚ. Αυτό δε όταν μόλις σήμερα ανακοινώθηκε η ίδρυση του νέου κόμματος από τον κ. Πάνο Καμμένο στο οποίο θα συμμετέχουν κι άλλοι διαγραμμένοι και φυσικά η κύρια δεξαμενή άντλησης ψήφων θα είναι η λαική δεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ