ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ 
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! 



Στο στρατόπεδο της ελληνικής δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων και αγνοουμένων Ελλήνων αξιωματικών και οπλιτών κατά την τουρκική εισβολή του 1974, μετέβη σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, κλείνοντας με συμβολική κίνηση την επίσκεψή του στην Κύπρο.

Ο Α. Σαμαράς ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή ικανότητα της ΕΛΔΥΚ και για άλλα αμυντικά θέματα της Κύπρου από τον διοικητή της Δύναμης, συνταγματάρχη Συμεών Κεβεντζίδη.

Παρόντες ήταν και ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς αντιστράτηγος Στυλιανός Νάσης και ο πρεσβευτής, Βασίλης Παπαϊωάννου.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξεναγήθηκε στο στρατιωτικό μουσείο της ΕΛΔΥΚ και στο βιβλίο επισκεπτών έγραψε τα εξής: «Αποτίουμε φόρο τιμής στα αδέλφια μας που ήξεραν και έκαναν πράξη τους εθνικούς νόμους των προγόνων μας».

Μιλώντας στους αξιωματικούς και τους οπλίτες, ανέφερε ότι «υπάρχει ελπίδα, υπάρχει το δικαίωμα της αισιοδοξίας, αρκεί κάθε ένας να κάνει το καθήκον του προς την πατρίδα».

Χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ιδιαίτερη, γιατί, όπως είπε, μπόρεσε βρεθεί ανάμεσα στα στρατευμένα παιδιά της Ελλάδος, που υπηρετούν στην Κύπρο.

«Αισθάνθηκα το ήθος, την αντοχή και το σθένος σας», ανέφερε ο Α. Σαμαράς. Επίσης, συνεχάρη αρκετούς από τους οπλίτες για τις σπουδές τους και ευχήθηκε σύντομα «η πατρίδα να τους δεχθεί στη δική της κοινωνία».

Ο διοικητής της ΕΛΔΥΚ Συμεών Κεβεντζίδης διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι οι αξιωματικοί και οπλίτες της ΕΛΔΥΚ εργάζονται σκληρά και εκπαιδεύονται καθημερινά για να είναι έτοιμοι να εκτελέσουν, αν χρειαστεί, στο ακέραιο την αποστολή τους. Ο διοικητής επέδωσε στον πρόεδρο της ΝΔ αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα της ΕΛΔΥΚ.

Έκπληκτοι είδαν τον Αντώνη Σαμαρα οι συνεργάτες του, να αφήνει το τραπέζι των επίσημων κατα τη διάρκεια του γεύματος στην ΕΛδΥΚ και να κάθεται ανάμεσα στους στρατιώτες!


Ο κ.Σαμαράς δεν δίστασε να σπάσει το πρωτόκολλο και να περάσει χρόνο με τα παιδιά που υπηρετούν την θητεία τους στην Κύπρο. Ακουσε τα προβλήματα τους , ενώ μίλησαν και για ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό, αφού είναι γνωστά τα ερυθρόλευκα αισθήματα του προέδρου της ΝΔ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ