ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Στη βία της τρέλας τους, είναι έτοιμοι να εκτελέσουν και τη μάνα τους!

ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ  ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ,
ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ  ΤΙΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΓΕΤΗ.

ΕΞΩΘΟΥΝ  ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΣΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ  
ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΟΣΟΥΝ  ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ?

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ? 


Δύο χρόνια και δύο μήνες χωρίς καμιά βελτίωση της κατάστασης. Που σημαίνει …άριστες αρνητικές επιδόσεις, σύμφωνα με το συμβόλαιό τους. Αυτοί πέτυχαν στην αποστολή τους και θεωρούνται από τα αφεντικά τους άξιοι του μισθού τους!

 Εμείς πληρώνουμε, χωρίς να φταίμε, και πληγωνόμαστε κατάβαθα βλέποντας την πατρίδα μας να βυθίζεται στη φτώχεια και στην ανυποληψία. Δάνεια, τόκοι, χρεολύσια! Βήματα προς τα πίσω. Η δημόσια περιουσία σε πλειστηριασμό. 

Η πολιτική σάβανο για την πατρίδα και για όλους μας.Τα χρήματα του εθνικού ταμείου στην Ελβετία! Τεχνητή γι’ αυτούς, αληθινή για μας αγωνία για την επόμενη δόση. Μας εκβιάζουν ως πολιτικοί απατεώνες, συνδέοντας τη δόση με τους μισθούς και τις συντάξεις. 

Επιβάλλουν διαρκώς νέα σκληρότερα μέτρα. Ερήμωσαν την αγορά. Βλέπουν τα αμέτρητα κλειστά καταστήματα και επιχαίρουν! Δημιούργησαν στρατιές ανέργων. Στέλνουν στην εφεδρεία τον άλλοτε κομματικό στρατό τους. Ενημερώνονται για τις χιλιάδες των Ελλήνων που καταθέτουν απογοητευμένοι τις πινακίδες του αυτοκινήτων τους και δεν κρύβουν την …ικανοποίησή τους οι ξεπουλημένοι. 

Οι κεφαλικοί φόροι (χαράτσια) στην ημερήσια διάταξη. Θερίζει η ακρίβεια και η ΔΕΗ επιδιώκει να εξυγιανθεί οικονομικά στραγγίζοντας τους εξαντλημένους Έλληνες! 

Σήμερα η υπερβολή δεν είναι επινόηση, είναι η περιγραφή της πραγματικότητας. Όμως οι ξεπουλημένοι έχουν …ιδιαίτερη ενημέρωση από τα αφεντικά τους, στα οποία παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας μας. Γι’ αυτό δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο, παρά μόνο τις …εκλογές! Ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν χωρίς να έχουν διαβάσει το σενάριο! Εκτελούν εντολές. 

Στη βία της τρέλας τους, είναι έτοιμοι να εκτελέσουν και τη μάνα τους! 

Είναι αποφασισμένοι / υποχρεωμένοι να πάνε την κατάσταση στα άκρα. Αυτό επέλεξαν να κάνουν . Στα 700 ευρώ που πληρώνεται όποιος εργάζεται, αυτοί έχουν προσθέσει κάποια μηδενικά. Αυξήθηκε ο μισθός του …Ιούδα στις μέρες μας. 
Πήραν το δρόμο που δεν έχει επιστροφή. 

Έρχεται μπόρα, τα έργα τους τα ακολουθεί η φοβερότερη καταιγίδα. Καμώνονται τους ψύχραιμους. Υπολογίζουν ότι θα τους σώσουν τα …ευρωπαϊκά ΜΑΤ. Δεν υποψιάζονται πόση αγανάκτηση έχει πλημμυρίσει την κοινωνία. Οι στρόφιγγες άνοιξαν και η αγανάκτηση, σαν ελεύθερο στην ατμόσφαιρα φυσικό αέριο αναζητά τη σπίθα για να ανάψει…

Ο ένας πολίτης απορεί με την απάθεια του άλλου πολίτη, διότι η «κατάσταση σοκ» μας έχει κάνει να μην μπορούμε να καταλάβουμε ότι η απάθεια του άλλου πολίτη είναι η δική μας απάθεια! Το σίγουρο είναι ότι η αγανάκτηση είναι γενική, ξεχειλισμένη. Τα λόγια, γι’ αυτό, έχουν λιγοστέψει, η αγανάκτηση τα άφησε πίσω. Βλέπεις τον άλλο και διαβάζεις τη σιωπή του, που θέλει να πει: 

«Εγώ είμαι πιο ώριμος από τα λόγια σου, είμαι έτοιμος για πράξεις»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ