ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ»!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: 
«ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ»!



Η σχεδόν βέβαιη επανεκλογή του στη θέση του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς αλλάζει τις ισορροπίες στο ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος δηλώνει «παρών» στις διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου στη Σοσιαλιστική Διεθνούς, όμως η κατοχή ενός δημόσιου αξιώματος και μάλιστα με διεθνή προβολή … τρόμαξε όσους «κοιτούν» προς την Ιπποκράτους.

Κάποιοι μιλούν για αντίδραση Σκανδαλίδη, ο οποίος έσπευσε να υπογραμμίσει το κενό ηγεσίας στην Κ.Ο. ζητώντας να επισπευτούν οι εσωκομματικές διαδικασίες.

Όσο για την αντίδραση του Γιώργου απέναντι στον σύντροφο Σκανδαλίδη; Ακούγεται ότι ο Γιώργος επαναλαμβάνει την απάντηση-δήλωση σχετικά με τις διαδικασίες της Διεθνούς Σοσιαλιστικής… γιατί ακόμη είναι σε χρόνο Κόστα Ρίκα!

Η παρέμβαση Σκανδαλίδη οδηγεί σε νέα πίεση προς τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος ετοιμάζεται να απαντήσει και επισήμως … εφησυχάζοντας όπως μαθαίνουμε τον Κ. Σκανδαλίδη!
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!
Έντονα ενοχλημένος είναι ο πρώην πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες του apospasma.gr σχετικά με τις εξελίξεις των τελευταίων 24ωρων. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έκρυψε σε συνεργάτες του την δυσφορία του τόσο για την παρέμβαση του Κώστα Σκανδαλίδη, όσο και την ομολογία του Μιχάλη Χρυσοχοίδη ότι δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο. 

Ο Παπανδρέου έχει εκτεθεί απέναντι στον Παπαδήμο και ίσως αυτό να είναι που τον ενοχλεί περισσότερο καθώς στην τελευταία τους συνάντηση, παρουσία και των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών ο ίδιος δεσμεύτηκε ως εγγυητής της ενότητας και της συνοχής της κυβέρνησης από την πλευρά της ομάδας του κι ότι δεν υπάρχουν παρατράγουδα λόγω των εσωκομματικών διαδικασιών. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ