ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011


Η Επανάσταση του αυτο(α)νόητου

Μας είπε, δηλαδή, ξεκάθαρα, είστε μαλάκες… 

Υπενθυμίζω τι μας έλεγε ο πρίγκιπας της ανικανότητας και του θράσους για την αναδιάρθρωση!


30 Σεπτεμβρίου 2010 : συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit : Αν κάνουμε αναδιάρθρωση, αυτό θα είχε νόημα στις αρχές της κρίσης !

3 Νοεμβρίου 2010: συνέντευξή του στο CNN: Δεν είναι στην ατζέντα μας η αναδιάρθρωση του χρέους !

16 Νοεμβρίου 2010:συνέντευξη του στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro: Η αναδιάρθρωση του χρέους είναι καταστροφή για τους πολίτες !

7 Ιανουαρίου 2011 :συνέντευξή του στο πρακτορείο Dow Jones Newswires: Δεν συζητάμε αναδιάρθρωση του χρέους !

29 Ιανουαρίου 2011:συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα Die Presse: Δεν αποτελεί επιλογή μας η αναδιάρθρωση

23 Μαρτίου 2011: συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό “STERN” : Ενδεχόμενη αναδιάρθρωση θα συνεπαγόταν κατάρρευση ελληνικών τραπεζών !!

15 Απριλίου 2011: ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ: Αναδιάρθρωση χρειάζεται η χώρα, όχι το χρέος !!!

Και βγήκε ο παμμέγιστος ψεύτης να μας παροτρύνει να πανηγυρίσουμε την επίσημη χρεοκοπία της χώρας και να μας πει ξεδιάντροπα: «Παρά τις πρωτοφανείς αντιξοότητες καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας» 

Μας είπε, δηλαδή, ξεκάθαρα, είστε μαλάκες… Εύχομαι τα όσα είπε ο μαλακοπίτουρας πρωθυπουργός (που λέει ο λόγος) να είναι και η τελευταία ύβρις που ανεχόμαστε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ