ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

ΕΝΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ


Το ψευτορωμέϊκο τής κατοχής γκρεμίζει το Έθνος στο οποίο ουδέποτε άνηκε. Δίδει τη Μακεδονία μήπως και πάρει οικονομική ανοχή

Κάνει κρυφά λόγια με την Αλβανία. 

Αντιμετωπίζει γραφειοκρατικά και αναλώσιμα το στράτευμα. Γεμίζει λαθραίους την Πατρίδα, παρακρατικούς την κοινωνία και αντιρατσιστικές προπαγάνδες πολυφυλετισμού και πανθρησκείας τα σχολειά.

Στο ζήτημα των τουρκικών προκλήσεων στα Ίμια, στα κυπριακά ύδατα και την επιχείρηση τουρκοποίησης τού Καστελόριζου, οι επικίνδυνοι κυβερνητικοί χειρισμοί διευκολύνουν την εχθρική επιχείρηση οριστικής ακύρωσης τής ελληνικής ΑΟΖ, που θα έπρεπε να είχε ορισθεί ως εφαπτόμενη τής ΑΟΖ τής Κύπρου μας εντός ενιαίου αμυντικού δόγματος, ενώ πλέον βρισκόμαστε στον κίνδυνο συρρίκνωσης τής εθνικής μας επικράτειας. 

Η θόλωση τής αλήθειας περί τής απαγωγής Ελλήνων στρατιωτών μας από την ελεύθερη Θράκη επισφραγίζει την επικινδυνότητα τού ψευτορωμέϊκου.

Η επιχείρηση αφαίρεσης εθνικής κυριαρχίας και πόρων από κάποιους προσωρινά δυνατούς και την Τουρκία επί τού Αιγαίου μας που το θέλουν διαμοιρασμένο στον 25ο μεσημβρινό είναι σαφής, την ίδια στιγμή που ασκούνται οικονομικοί εκβιασμοί σε βάρος πολεμικών μας υποδομών.

Ή 
θα πέσει 
το ψευτορωμέϊκο ή 
η Ελλάς. 


Οι φωνές που έχουμε δώσει ιερό όρκο σε Χριστό και Ελλάδα πρέπει να δώσουμε τα χέρια σε μια αληθινά ιερή ελληνική συμμαχία. 

Όλες οι φωνές και οι δυνάμεις τού Πατριωτικού Εθνικιστικού Κινήματος να δώσουμε τον κοινό αγώνα και να ενώσουμε τούς Έλληνες για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα, ώστε να αποκρούσουμε τον παγκοσμιοποιητή τύραννο.


Ελλάς Ορθόδοξη, Ελλάς Τρανή. Αυτή είναι η εργασία μας. Συνεργασία των πατριωτικών και εθνικιστικών φορέων η οποία πρέπει να σχεδιαστεί και να εφαρμοστεί δίχως καμία εξαίρεση, τόσο εντός όσο και εκτός κοινοβουλίου. Τούτη την πρόταση κομίζω υπευθύνως.

ΕΝΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ 
ΓΙΑ 
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος