ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ… ΚΑΘΑΡΣΗ!


Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ολοκληρωθεί το πραγματικά μεγαλειώδες συλλαλητήριο –που τους πόνεσε πολύ, πάρα πολύ!- και τα συντρόφια θυμήθηκαν την… κάθαρση!

Τρία ολόκληρα χρόνια (και κάτι μέρες…) κυβερνά την Ελλάδα ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τώρα ανακάλυψαν το σκάνδαλο της Novartis, χαρακτηρίζοντάς το πομπωδώς ως…«το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους»! Σιγά συντρόφια να μην σκίσετε κανένα… καλτσόν! Και βέβαια, δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Το είχαν προαναγγείλει ανήμερα του συλλαλητηρίου τα δημοσιογραφικά στηρίγματα του σάπιου καθεστώτος, οι φυλλάδες «Documento»και «Δημοκρατία».

Είναι ολοφάνερο ακόμα και στις… γάτες αυτού του τόπου, ότι οι πανικόβλητοι Τσιπροκαμμένοι επιχειρούν ν’ αλλάξουν επειγόντως την ατζέντα και να ξεχαστεί το μεγαλειώδες συλλαλητήριο, για να εκτελέσουν εν συνεχεία ανενόχλητοι τις εντολές των υπερατλαντικών αφεντικών τους και να προδώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας!

Αλλά, δε θα τους περάσει!

- Όλα αυτά βεβαίως δε σημαίνει πως αποκλείουμε την περίπτωση να υπήρξε σκάνδαλο(άλλωστε, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…), αλλά εκείνο το οποίο αποκλείουμε μετά βεβαιότητας, είναι ότι «θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο» και ότι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι… σκανταλιάρηδες – αν υπάρχουν. 

Το ίδιο έργο το’ χουμε ξαναδεί πολλές φορές και το’ χουμε εμπεδώσει, μία με την λίστα Λανγκάρντ, την άλλη με την λίστα Μπόργιανς και την παράλλη με… της γιαγιάς τους το μπουγαδοκόφινο! Λόγια, λόγια, λόγια και στο τέλος η… κάθαρση εξαντλείται στο πολιτικό πτώμα, τον Τσοχατζόπουλο κι όλοι οι άλλοι βγαίνουν λάδι! Κι όλο λάδι, λάδι, κι από τηγανίτες τίποτα!

Αντίοχος