ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!


Τέρμα τα ψέματα, οι υπεκφυγές και οι δικαιολογίες! Σήμερα, όποιος έκατσε σπίτι του θα είναι άξιος της τύχης του και θα ντρέπεται για όλη του τη ζωή! 

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σύνταγμα! Για την Μακεδονία, αλλά όχι μόνον! Και για τα Μνημόνια, και για τους αβάσταχτους φόρους, και για τη φτώχεια, και για την ανεργία, και για την αναγκαστική φυγή του ανθού της ελληνικής νεολαίας στο εξωτερικό, και για τα λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και για το ασύδοτο αναρχοκομμουνιστικό παρακράτος, και για την λαθρομετανάστευση, και για τον ραγιαδισμό απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα… 

Με λίγα λόγια, για όλα έχει κάθε δικαίωμα –και υποχρέωση- ειρηνικού ξεσηκωμού ο λαός μας, τον οποίο κάποιοι θέλουν παθητικό κουτοχορτοφάγο!

Μάλιστα, πίστεψαν κιόλας –αυτοί και οι διεθνείς τους αφέντες- πως τα κατάφεραν να απενεργοποιήσουν αυτό το λαό. Λάθεψαν και σήμερα θα θερίσουν ότι έσπειραν!

Έλληνες, σηκωθείτε και ξεσηκωθείτε! 
Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!