ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Δημοσκόπηση Kapa Research: Ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής σε όλη την Επικράτεια!


Μπορεί τα κόμματα και τα κανάλια των νταβατζήδων να προσπαθούν μάταια να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, κάνοντας λόγο για στασιμότητα και περιορισμό της Χρυσής Αυγής, αλλά διαψεύδονται από τις ίδιες τις συστημικές δημοσκοπήσεις!

Σε σφυγμομέτρηση λοιπόν της Kapa Research σε 9 περιφέρειες η Χρυσή Αυγή καταγράφει άνοδο σε όλες!

Σύμφωνα με τους πίνακες που δημοσιεύονται στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" η Χρυσή Αυγή λαμβάνει σε ποσοστά στην δημοσκόπηση της εταιρείας σε σχέση με τις τελευταίες εθνικές εκλογές (Σεπτέμβριος 2015):

Πελοπόννησος 11,9% (8,57%) Άνοδος 3,33%

Δυτική Ελλάδα 9,5% (6,49%) Άνοδος 3,01%

Στερεά Ελλάδα 9,9% (7,04%) Άνοδος 2,86%

Δυτική Μακεδονία 8,8% (6,77%) Άνοδος 2,03%

Βόρειο Αιγαίο 9,2% (7,24%) Άνοδος 1,96%

Νότιο Αιγαίο 9,4% (7,28%) Άνοδος 2,12%

Κρήτη 6,6% (4,5%) Άνοδος 2,1%

Ιόνια Νησιά 8,6% (7,08%) Άνοδος 1,52%

Τελευταία καταγράφουμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας, γιατί η Kapa Research δίνει 7,4% και έχει ως αποτέλεσμα Σεπτεμβρίου 2015 για την Θεσσαλία το 7,71%. 

Αυτό όμως είναι λάθος, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών η Χρυσή Αυγή στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (Μαγνησία, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα) είχε καταγράψει ποσοστό 7,125%. Άρα ακόμη και στην Θεσσαλία καταγράφουμε άνοδο 0,275%.

Καθίσταται λοιπόν σαφές ότι ακόμα και από τα στοιχεία που δίνουν οι συστημικοί δημοσκόποι η Χρυσή Αυγή που δήθεν πέφτει, παρουσιάζει ραγδαία άνοδο σε όλη την Ελλάδα!

Τέλος, για το Πασόκ της Φώφης που έχουν βαλθεί να το παρουσιάσουν ως τρίτη πολιτική δύναμη δεν έχουμε πολλά να σχολιάσουμε. Θα τα πούμε το βράδυ των εκλογών, όταν κάποιοι θα κρύβονται πάλι στα λαγούμια τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ