ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Εκτός Σένγκεν η Ελλάδα: Σε εξευτελιστικούς ελέγχους υποβάλλονται οι Έλληνες στην Γερμανία λόγω “ανοιχτών συνόρων”


Και επισήμως εκτός συνθήκης Σένγκεν βρίσκεται πλέον η Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχαμε σημειώσει ήδη από το 2015 σχετικά με τις συνέπειες της κρίσεως με τους λαθρομετανάστες.

Η Γερμανία ήδη επιβάλλει εξευτελιστικούς ελέγχους στους Έλληνες στα αεροδρόμια, οι οποίοι φανερό σκοπό έχουν τον περιορισμό ή και την εξάλειψη της μετακινήσεως ανθρώπων από την μία χώρα προς την άλλη. Κάπως έτσι, το μοναδικό «πλεονέκτημα» που απομένει από την συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι τα μνημόνια.

Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία περί της αιτίας που θεωρούμαστε πλέον οι «λεπροί» της Ευρώπης, οι γερμανοί αξιωματούχοι αποκάλυψαν ότι σκοπός τους είναι η αποτροπή της εισόδου λαθρομεταναστών και τζιχαντιστών στην χώρα τους με πλαστά έγγραφα.

Το έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό:

 Οι Ευρωπαίοι δεν πρόκειται να επωμιστούν το κόστος των «ανοιχτών συνόρων», που δεν είναι άλλο από τις εκατόμβες των νεκρών. Θα καταστήσουν την Ελλάδα μία αποθήκη λαθρομεταναστών, από την οποία θα παίρνουν το προσωπικό που χρειάζονται οι επιχειρήσεις τους και μόνο.

Γι’ αυτό και διατηρούν ανοιχτά τα ελληνικά και μόνο σύνορα, κλείνοντας τα δικά τους. Ώστε η ισλαμική τρομοκρατία να περιοριστεί εντός Ελλάδος, με τις ευλογίες των εν Ελλάδι πολιτικάντηδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ