ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ (1.000.000) ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ!


Λέγαμε προ ημερών για την τελευταία δόση (την 5η) που θα εισπράξουν κόμματα και αποκόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», προκαλώντας τους ποικιλόχρωμους πολιτικάντηδες να τα διαθέσουν στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας.
Φυσικά, ουδείς προσφέρθηκε!

Η Χρυσή Αυγή, όμως, που δεν είναι σαν τα μούτρα τους, με δήλωση του Αρχηγού του Κινήματος, Ν. Μιχαλολιάκου, που έγινε πριν από λίγη ώρα από βήματος βουλής, προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών!

Καλεί δε την συγκυβέρνηση να τα αποδεσμεύσει ΑΜΕΣΑ και να τα δώσει σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη, καθώς ως γνωστόν, τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης που δικαιούται η Χρυσή Αυγή είναι «δεσμευμένα» για τους γνωστούς λόγους.

Ιδού, λοιπόν, η «Ρόδος»! Θα τα αποδεσμεύσουν οι «τοξότες» ή θα κάνουν το «κορόιδο»;