ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΟΥ: Η ανωμαλία θεσμοθετήθηκε- Η κοινή λογική βιάστηκε


Η πρόσφατη υπερψήφιση του νομοθετήματος- εκτρώματος για την «νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου» από την βουλή των Ελλήνων αποτελεί ένα θλιβερό γεγονός-ορόσημο για την ελληνική κοινωνία , το οποίο είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει αντικείμενο έρευνας στο μέλλον από τους ειδήμονες της ψυχιατρικής επιστήμης ,της ψυχολογίας και της κοινωνιολογίας .

Τα φώτα της δημοσιότητας και η προσοχή της κοινής γνώμης για αρκετό χρονικό διάστημα στράφηκαν στο επίμαχο νομοσχέδιο , παρά το γεγονός ότι το αντικείμενό του αφορούσε σε μία απειροελάχιστη ομάδα του συνολικού πληθυσμού. 

Το 99 ,9% των ανθρώπων γεννιέται με φύλο καθορισμένο βάσει των χρωμοσωμάτων του. Άρρεν ή Θήλυ , με γενετικά καθορισμένα χαρακτηριστικά , συγκεκριμένα για κάθε φύλο , είτε εμφανή (π.χ. γεννητικά όργανα) , είτε αφανή ( φυσιολογία οργανισμού , χημεία εγκεφάλου , διαφορές σε μοριακό και κυτταρικό επίπεδο βιολογίας του οργανισμού).

Στον απαράβατο αυτόν φυσικό κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση: Ένα απειροελάχιστο ποσοστό ατόμων που γεννώνται με χημική και ορμονική διαταραχή η οποία έχει ως αποτέλεσμα να φέρουν χαρακτηριστικά και των δύο φύλων (ερμαφροδιτισμός) , κατάσταση η οποία χαρακτηρίζεται από την επιστήμη της ιατρικής ,της γενετικής ,της βιολογίας ως εκ γενετής πάθηση .

Οι συνάνθρωποί μας αυτοί έως τώρα καλύπτονταν επαρκώς από την ισχύουσα νομοθεσία , εφόσον η ιατρική επιστήμη «διόρθωνε» , στην ουσία αποκαθιστούσε κατά το δυνατόν , το φύλο το οποίο υπερτερούσε και κατόπιν η πολιτεία προέβαινε μέσω συγκεκριμένης δικαστικής διαδικασίας στην διευθέτηση της νομικής κατάστασης των ατόμων αυτών. 

Με το επίμαχο νομοθέτημα τόσο η κυβέρνηση όσο και εν γένει ο συρφετός των δυνάμεων της «πολιτικής ορθότητας» , εκμεταλλεύονται και χρησιμοποιούν αυτούς τους συνανθρώπους μας και την ιδιαιτερότητά τους , υποκριτικά και εντελώς προσχηματικά , προκειμένου να προωθήσουν τις αρρωστημένες ιδεοληψίες τους.

Αγνοώντας τους νόμους της Φύσης αλλά και τις παραδοχές της Επιστήμης , προσπαθούν να επιβάλουν ως κυρίαρχη την αντίληψη ότι το φύλο δεν είναι γενετικά προδιαγεγραμμένο ,αλλά ότι η επιλογή του είναι θέμα προσωπικής αντίληψης και θεώρησης για το κάθε άτομο , το οποίο μπορεί να επιλέξει κατά το δοκούν το αν θα είναι άρρεν ή θήλυ , ανάλογα με τις διαθέσεις του ,τις απόψεις του , την κοσμοθεώρησή του ,και πλήθος άλλων κοινωνικών παραγόντων άσχετων με τους φυσικούς νόμους.

Παρέχουν δε την νομική δυνατότητα αλλαγής ή «διόρθωσης» ή «επαναπροσδιορισμού» φύλου ,όχι μόνο στους εκ γενετής πάσχοντες από ερμαφροδιτισμό , αλλά και σε όλους τους ομοφυλόφυλους , δηλαδή στο σύνολο των ατόμων που έχουν παρεκκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά ,χωρίς όμως αυτή να οφείλεται σε λόγους παθολογικούς και βιολογικούς.

Ακόμη χειρότερα και μέσα στον παροξυσμό που έχουν για να επιβάλουν στην κοινωνία το αφύσικο ως φυσικό και το παράλογο ως λογικό ,αγνοούν ακόμη και το στοιχείο της ανηλικότητας που έχει θεσμοθετήσει η πολιτεία σε πολλούς τομείς του δικαίου για την προστασία των δικαιωμάτων των ανηλίκων και δίνουν την δυνατότητα ακόμη και σε άτομα 15 ετών να προβούν στην συγκεκριμένη , καταστροφική για την ζωή τους αλλά και για την ψυχοσύνθεσή τους , αμφιλεγόμενη διαδικασία.

Ποιο θα είναι άραγε το επόμενο βήμα σε αυτόν τον κατήφορο; Μήπως να καταργήσουμε και τους περιορισμούς περί ανηλικότητας που θέτει η ποινική μας νομοθεσία ,για παράδειγμα στα σεξουαλικά εγκλήματα , και να αφήσουμε τους ανήλικους έρμαια στις διαθέσεις του κάθε ανώμαλου , στο όνομα της «προοδευτικότητας»; 

Το επίμαχο νομοθέτημα ικανοποιεί απόλυτα τις νοσηρές ιδεοληψίες τόσο των μαρξιστών όσο και των νεοφιλελεύθερων υπηρετών της νέας τάξης πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης , που απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Έτσι εξηγείται και η απόλυτη σύμπλευση όλων των συστημικών πολιτικών δυνάμεων που κόπτονται υπέρ της «πολιτικής ορθότητας» , για την υπερψήφισή του.Με τις διατάξεις του νόμου αυτού επιχειρείται να επιβληθεί το αφύσικο έναντι του φυσιολογικού , ο παραλογισμός έναντι της κοινής λογικής , το ανήθικο ενάντια στο ηθικό , οι μαρξιστικές και νεοφιλελεύθερες αρρωστημένες ιδεοληψίες και αντιλήψεις έναντι των νόμων της Φύσης και των Επιστημών.

Κάποιος αδιάφορος ,τρίτος παρατηρητής , εάν τυχόν είχε αίσθηση του χιούμορ , ίσως και να διασκέδαζε προβλέποντας τις κωμικές και γελοίες καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να προκύψουν από τις διατάξεις ενός νόμου- εκτρώματος και οι οποίες είναι ικανές να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τους σεναριογράφους των σατυρικών επιθεωρήσεων ή του κωμικού κινηματογράφου : Ο δεκαοκτάχρονος Κώστας για παράδειγμα να δηλώσει «Κωνσταντίνα» για να αποφύγει την στράτευση , ή ο πενηντάχρονος Βαγγέλης να δηλώσει «Λίτσα» προκειμένου να βγει σε μειωμένη σύνταξη ως μητέρα ανηλίκου τέκνου.

Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα είναι αμείλικτη , είναι για κλάματα και είναι τραγική για όλους τους Έλληνες οι οποίοι γαλουχήθηκαν με τα πατροπαράδοτα ιδανικά και αξίες της Ελληνορθόδοξης παράδοσής μας. « Το προτεινόμενο Νομοσχέδιο προκαλεί το αίσθημα της κοινωνίας, τορπιλίζει τον ιερό θεσμό της οικογένειας, έρχεται σε αντίθεση με τα χρηστά ήθη και την κοινή λογική και κυρίως καταστρέφει τον άνθρωπο» , όπως ορθότατα επισήμανε με πρόσφατη ανακοίνωσή της η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο δρόμος για τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφύλων και για την υιοθεσία τέκνων από αυτούς , πλέον θα είναι ανοικτός , εφόσον το επίμαχο νομοθέτημα δίνει την δυνατότητα καταστρατήγησης της κείμενης νομοθεσίας: Μόνο κατ’όνομα «ετεροφυλόφυλα» ζευγάρια θα μπορούν πλέον ανενόχλητα να υιοθετούν χωρίς να υπάρχει καμία δυνατότητα προστασίας των ανηλίκων. Ο θεσμός της οικογένειας ναρκοθετείται και οι ανήλικοι θα γίνονται έρμαια των διαθέσεων ατόμων με αποδεδειγμένη παρεκκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά χωρίς να υπάρχει καμία δυνατότητα προστασίας τους.

Συνένοχοι και συνεργοί σε αυτό το έγκλημα που συντελείται κατά της ελληνικής κοινωνίας , της οικογένειας ,των αρχών και των αξιών του Έθνους μας και του λαού μας , είναι το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων που στήριξαν είτε άμεσα, είτε έμμεσα διά της ανοχής τους ,το επίμαχο κατάπτυστο νομοθέτημα.

Υπόλογοι έναντι του λαού , του Θεού και της συνείδησής τους είναι οι βουλευτές που έβαλαν την υπογραφή τους στην θεσμοθέτηση του εκφυλισμού και της διαστροφής.Ως θλιβεροί συνοδοιπόροι στην εκστρατεία επικράτησης της μαρξιστικής υποκουλτούρας που προβάλει το παρόν νομοθέτημα , εμφανίζονται τόσο οι ΑΝΕΛ όσο και η Νέα Δημοκρατία , αποδεικνύοντας και πάλι ότι μοναδική φωνή εθνικής αντιπολίτευσης και εθνικής αντίστασης στο Ελληνικό κοινοβούλιο αποτελεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή , αυτή την φορά στέκεται υπέρμαχος και θεματοφύλακας όχι μόνο της Πατρίδας ,της Θρησκείας , της Οικογένειας και των πατροπαράδοτων αρχών και αξιών του Έθνους μας ,αλλά και της Κοινής Λογικής και του Φυσικού Νόμου: Είτε Άνδρας, είτε Γυναίκα , γεννιέσαι ,δεν γίνεσαι! 

Τόσο οι μαρξιστές όσο και οι νεοφιλελεύθεροι ινστρούχτορες και προπαγανδιστές της νέας τάξης πραγμάτων , οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλουν τις αρρωστημένες ονειρώξεις τους και τα παρά φύσιν απωθημένα τους στην ελληνική κοινωνία , είναι ελάχιστοι ,ασήμαντοι ,μηδαμινοί  για να αντιπαρατεθούν σε Αξίες , Αρχές ,και Ιδανικά τα οποία επί χιλιετίες είναι συνυφασμένα με την επιβίωση του Έθνους μας και της Φυλής μας. 

Η αποτυχία των αντεθνικών τους σχεδίων είναι βέβαιη και προδιαγεγραμμένη.Και η Δύση των αρρωστημένων ιδεοληψιών τους , θα σηματοδοτήσει ταυτόχρονα και την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Γιώργος Χασιώτης
Δικηγόρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ