ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!





Μαζί με όλους τους υπόλοιπους του… συνταγματικού τόξου (έχει και… τιμημένο κουκουέ μέσα!), ξεσάλωσαν και τα σεσημασμένα διαδικτυακά σαμαρόσκυλα κατά της Χρυσής Αυγής, με απανωτά άρθρα τους. 



Στο ένα, ισχυρίζονται ότι το γνωστό επεισόδιο στη βουλή έγινε για να αποπροσανατολιστεί ο λαός και διευκολυνθεί η συγκυβέρνηση να περάσει το νέο Μνημόνιο. 


Προφανώς, κάποια… αόρατη δύναμη οδήγησε τον Δένδια να εξέλθει από την έξοδο που είναι δίπλα στις θέσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής (από την οποία δεν έχει εισέλθει ή εξέλθει ΠΟΤΕ στο παρελθόν…) και εν συνεχεία, η ίδια… αόρατη δύναμη τον χειραγώγησε να σταματήσει μόλις του είπε ο Η. Κασιδιάρης να φύγει από μπροστά του την ώρα που μιλάει και να γυρίσει πίσω για να του ζητήσει το λόγο, ώστε να γίνει το επεισόδιο! Θεωρία συνωμοσίας: 



λέτε να ήταν και ο Δένδιας στο κόλπο – αφού χωρίς την συμμετοχή του δεν θα συνέβαινε το επεισόδιο;

Στο δεύτερο άρθρο, καλούν την νουδούλα «να κάνει… κόλαση τη Βουλή», προτείνοντας τα εξής: «Η Βουλή πρέπει να γίνει… κόλαση το επόμενο χρονικό διάστημα, να ξεφτιλίσουν με κάθε τρόπο τους βουλευτές της συμπολίτευσης. 

Κι αν υπάρχει έστω η παραμικρή αίσθηση σοβαρότητας και υπευθυνότητας, λίγο πριν την ψηφοφορία να σηκωθούν και να φύγουν όλα τα κόμματα. 

Ας μείνουν να σηκώσουν τα χεράκια τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, μπορεί και κάποιοι φίλοι τους Χρυσαυγίτες».

Ξεχνούν κάτι τα διαδικτυακά σαμαρόσκυλα – ελπίζοντας να το έχει ξεχάσει κι ο ελληνικός λαός: πως όταν ψηφιζόταν το… αντιμνημονιακό Μνημόνιο 3 των Τσιπροκαμμένων, ήταν ΟΛΟΙ –χωρίς καμμιά εξαίρεση- οι βουλευτές της νουδούλας που «σήκωναν τα χεράκια τους» κι έλεγαν «ναι σε όλα», κι όχι οι χρυσαυγίτες, που ούτε τότε, ούτε τώρα, ούτε ποτέ στο μέλλον θα ψηφίσουν Μνημόνια! 

Εις ότι αφορά αυτό το Μνημόνιο που έρχεται, είναι η επίσημη νουδούλα που ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ δημοσίως ότι θα εφαρμόσει (όταν και αν έρθει στην εξουσία…), κι όχι η Χρυσή Αυγή!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ