ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΤο πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το Ίδρυμα Σόρος πίσω από τις προπαγανδιστικές εκστρατείες κατά της Χρυσής Αυγής και του Προέδρου Τραμπ


Ταύτιση τακτικών διαδηλώσεων, αντισυγκεντρώσεων και διεξαγωγής προπαγάνδας κατά του Ντόναλντ Τραμπ και της Χρυσής Αυγής με ακόμη και τα πλακάτ να είναι πανομοιότυπα!

Στις 20 Φεβρουαρίου το έγκριτο ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik δημοσίευσε μια πολιτική ανάλυση του Ιγκόρ Ψενίτσνικοφ που διατελεί σύμβουλος στο Ρωσικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (Russian Institute for Strategic Studies - RISS). To RISS έχει συσταθεί υπό την αιγίδα του θεσμού του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας και είναι ένα αναγνωρισμένο ερευνητικό κέντρο με παγκόσμιο κύρος σε πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και αμυντικά θέματα

Ειδικότερα ο κ. Ψενίτσνικοφ αναδεικνύει το θέμα ότι πάνω από 17300 πολίτες έως αυτή την στιγμή έχουν υπογράψει μια αίτηση στον διαδικτυακό τόπο change.org ζητώντας δικαίως από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ να αφαιρέσει την αμερικανική υπηκοότητα από τον αμερικανοσιωνιστή Τζώρτζ Σόρος και να τον απελάσει με συνοπτικές διαδικασίες από τις ΗΠΑ. 

Οι πολίτες που προσυπογράφουν αυτή την αίτηση θέλουν να παραμείνει η Αμερική ένα κυρίαρχο έθνος με δημοκρατικό πολίτευμα, εύρωστη οικονομία και χριστιανικό θρήσκευμα.

Επίσης, η αίτηση ζητάει την άμεση απαγόρευση της λειτουργίας των παραρτημάτων της "ανοικτής κοινωνίας" του Σόρος που λειτουργούν στην επικράτεια των ΗΠΑ. 

Επιπροσθέτως, η αίτηση ορθώς κατηγορεί τον Σόρος και την οικογένεια του ότι μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ) συνεχώς προσπαθούν να χειραγωγούν την αμερικανική πολιτική, καθώς και να πραγματοποιούν απόπειρες νομισματικών αποσταθεροποιήσεων έτσι ώστε να μπορέσουν να εκτροχιάζουν την οικονομία σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Φυσικά ο απώτερος σκοπός του Σόρος είναι η εξάπλωση αντι-συντηρητικών αριστερών νεοφιλελεύθερων συνηθειών σχετικά με την κοινωνία και την διακυβέρνηση στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο με απώτερο σκοπό την κάμψη των αντιστάσεων της κοινωνίας και την υφαρπαγή αυτής της διακυβέρνησης για ίδιο όφελος.

Αδιαμφισβήτητα η αίτηση των αμερικανών πολιτών έχει δίκιο. Ο Σόρος έχει αποδειγμένα μέσω αναρίθμητων ΜΚΟ σε όλο τον κόσμο παράσχει χρηματοδότηση για την χειραφέτηση στην έκτρωση, στον αθεϊσμό, στην νομιμοποίηση των ναρκωτικών, στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση σε ευαίσθητες ηλικίες, στην ευθανασία, στον φεμινισμό, στον έλεγχο των όπλων για ιδιωτική προστασία, στην μαζική λαθρομετανάστευση για την αλλοίωση των εθνών και γενικότερα για όλα τα ριζοσπαστικά πειράματα κοινωνικής μηχανικής που ανήκουν στην σφαίρα της παγκοσμιοποίησης. 

Και η πολιτική του Τραμπ μπαίνει ως ανυπέρβλητο εμπόδιο στα σχέδια του Σόρος. Με αποτέλεσμα να υπάρχουν συχνές κινητοποιήσεις, αντισυγκεντρώσεις και διαδηλώσεις κατά της δημοκρατικά εκλεγμένης από τον αμερικανικό λαό προεδρίας του.

Στο ευρύτερο γεωστρατηγικό πεδίο του άμεσου ενδιαφέροντος για την Ελλάδα οι πράκτορες του Σόρος με τη μορφή πάλι μη κυβερνητικών οργανώσεων έχουν παρεισφρήσει τα πλοκάμια της "ανοικτής κοινωνίας" στην Ρωσία, τα Σκόπια, την Ουκρανία και την Ελλάδα. 

Ακόμη και σύμβουλος του Τσίπρα είχε βρεθεί να βρίσκεται στην λίστα μισθοδοσίας του Σόρος. Πιο πρόσφατο παράδειγμα τα οργανωμένα από τον "αριστερό-αναρχικό χώρο", δηλαδή από πληρωμένους πράκτορες του Σόρος, επεισόδια κατά των Ελλήνων γονέων που προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους από την λαίλαπα των λαθρομεταναστών.

Γενικότερα οι κινητοποιήσεις, αντισυγκεντρώσεις και διαδηλώσεις κατά του Λαϊκού Σύνδεσμου Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα πλήρως ταυτίζονται στην τακτική υλοποίηση με τις αντίστοιχες που πραγματοποιούνται εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. Ακόμη και τα πλακάτ είναι πανομοιότυπα!

Αυτό συμβαίνει επειδή οι εθνοκεντρικές πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ και του Λαϊκού Σύνδεσμου Χρυσή Αυγή υψώνουν το ίδιο τείχος άμυνας στα άνομα σχέδια του Σόρος.

Το σημαντικότερο σημείο όμως είναι ότι οι σημερινές επίσημες αρχές, για παράδειγμα δια στόματος Μουζάλα και Τόσκα, δεν διαφυλάττουν τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών αλλά τα συμφέροντα των λαθροεισβολέων. 

Αυτό εξηγείται επειδή η πεμπτουσία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης του Σόρος είναι η καταστροφή του οικογενειακού θεσμού, η κατάλυση των συνόρων, η ιστορική λήθη και η διάλυση των εθνών.

Συμπερασματικά το κύριο σημείο που προσπαθούν να ελέγξουν οι κινήσεις του Σόρος είναι το είδος του πολιτικού καθεστώτος που κυριαρχεί σε μια χώρα. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ένα πατριωτικό εθνικιστικό καθεστώς θα ευνοεί την ευημερία του αντίστοιχου Έθνους που εδράζεται σε ένα γεωστρατηγικό χώρο. 

Εδώ η αντίστοιχη Εθνικιστική Κυβέρνηση συντηρεί με ιδιαίτερο ζήλο την προάσπιση των εθνικών αξιών της παιδείας, της υγείας, της οικονομίας, της άμυνας και της εσωτερικής ασφάλειας για όλους τους πολίτες.

Αντίστοιχα οι ενέργειες της παραπάνω Εθνικιστικής Κυβέρνησης βρίσκουν θετική ανταπόκριση από τους πολίτες που βλέπουν χειροπιαστά τα πλεονεκτήματα στην καθημερινή ζωή τους. Για παράδειγμα ένα τέτοιο κράτος στην Ελλάδα θα χρησιμοποιούσε όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις του, από στρατό μέχρι αστυνομία, για να διαφυλάξει τα σύνορα του. 

Ένα τέτοιο κράτος θα χαρακτήριζε τις ΜΚΟ του Σόρος ως "ξένους πράκτορες", θα τις έλεγχε και θα τις έκλεινε, όπως έγινε στην Ρωσία. 

Ένα τέτοιο κράτος θα υποστηριζόταν από μια Εθνικιστική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου - Χρυσή Αυγή.

Σε αντιπαράθεση ένα αριστερό κομμουνιστικό νεοφιλελεύθερο καθεστώς θα ευνοεί πάντα μια μικρή ολιγαρχία που θα ενδιαφέρεται μόνο για τον δικό της πλουτισμό με κάθε τρόπο. Για την επικράτηση αυτού του κλεπτοκρατικού καθεστώτος είναι επιθυμητή η ανομοιογένεια των πολιτών, ώστε να μην υπάρχει συντονισμένη εθνική αντίσταση στην καταστροφή που επιβάλλεται από τη διεθνιστική κλίκα που έχει καταφέρει να ανέβει στην εξουσία. Και εάν η απαιτουμένη αρκετά μεγάλη πληθυσμιακή ανομοιομορφία δεν υπάρχει ήδη τότε θα πρέπει να δημιουργηθεί με αθρόα λαθρομετανάστευση.

Οι ομοιότητες με την Ελλάδα του Τσίπρα δεν είναι συμπτωματικές.